Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kupujem mig/mag aparat oko 200 A pa sam do sad gledao varstroj supermig 200 i telwin 200 (trofazni) pa me zanima jel ima netko da moze negdje iskemijat neki popust.

Zainetersiran sam i za polovne, al onda iskljucivo jace od 200 A pa ako netko ima za prodat, nek pise.

Posted

Ima moj frend jedan na prodaju...

Trofazni Migwell (Koncar) 180...bar mi je tako rekao..aparat je kompletan, znaci zica satovi, boca sve sto je potrebno za zavarivanje...ako zelis posaljem ti broj na PM pa se cuj direktno sa njim...

Posted
Ima moj frend jedan na prodaju...

Trofazni Migwell (Koncar) 180...bar mi je tako rekao..aparat je kompletan, znaci zica satovi, boca sve sto je potrebno za zavarivanje...ako zelis posaljem ti broj na PM pa se cuj direktno sa njim...

Ne, trebam jaci. Minimalno 200

Pardoniram sto upadam u Topic, ali koliko je to okvirno love u pitanju za tako nesto ? :)

Pa okvirno od 5-6 000 kn za gotovinu, modeli 200A

Posted

Danas sam kupio TELWIN 203/2 u Sesvetama na Kobiljačkoj u Ferrum trgovini. Ako netko trazi slicno, ovi trgovci su za svaku preporuku. Da se fini popust dogovorit sa njima.

Stranica im je

http://www.metal-ing.hr/

Posted

rođak Adi, zaboravio si najvazniju stvar. s trgovcima se tako lako napit, da nije za povjerovat i decki znaju u kojim birtijama rade dobre konobarice

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...