Bega Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Svim našim dosadašnjim klijentima,a i onima koji to tek namjeravaju postati. Daj folije i TH perfomance,preselili su u nove prostore na Zagrebačkoj cesti 145c(Rudeš),u dvorištu firme Tefilak. Podsječam da za članove foruma još uvijek vrijedi popust,te dodatni popust ako imate djecu do 7.g. starosti(tkz.baby popust) Google map,kako do nas... http://www.dajfolije.hr/content/view/4/34/ LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duba Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 ...a baš sam se naviknuo na sloboštinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 sad smo blizu poslovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 ...a baš sam se naviknuo na sloboštinu... hahaha.pa sad ti je bliže dolaziti,da nas hraniš Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Komotno mogu reći da sam tamo već kao doma, jelda dečki?! Btw. brijem da su se krpe presušile, cijeli dan su na štriku i mirišu na cvijeće (zaboravila sam pobrat veš kad sam išla na ručak). :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 To tam negdje kod ISAPA?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Svim našim dosadašnjim klijentima,a i onima koji to tek namjeravaju postati. Daj folije i TH perfomance,preselili su u nove prostore na Zagrebačkoj cesti 145c(Rudeš),u dvorištu firme Tefilak. Podsječam da za članove foruma još uvijek vrijedi popust,te dodatni popust ako imate djecu do 7.g. starosti(tkz.baby popust) Google map,kako do nas... http://www.dajfolije.hr/content/view/4/34/ LP diskriminiraš nas koji nemamo djecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 diskriminiraš nas koji nemamo djecu mislim da ce decki zbog tebe izac u susret i pomoch ti oko tog problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 diskriminiraš nas koji nemamo djecu Samo ti šuti...molim te!!!! SDa,to je blizu Isapa,Tokića...etc...etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now