Bojan Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 pozdrav jucer je mehanicar detaljno pregledao moj auto i kaze mi da su prednji seleni na ramenima vec u malo losijem stanju i da ih gledam promjenit kroz narednih 20000 km. jel moze neka preporuka za selene? mehanicar mi je rekao da su swag i febi dobri. cuo sam da zamjeniski seleni (ono sto bude u tokica i slicno) nista ne valjaju i da se brzo raspadnu. također, razmisljao sam dat napraviti tvrđe selene. kako to ide? jel moram dat covjeku vilice ili mogu mu dat neke stare selene, ili ne treba nista dati, nego on sam nabavi dimenzije? tko to radi? znam za anđelka, jel ima jos netko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Mogu se naručiti od Powerflexa - prednji na prednijm ramenima - 258 kn/kom - nosač stabilizator štange - 190 kn/kom ostalih nema, jedino ak znaš da paše od recimo Vectre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 kakav je powerflex za svakodnevnu upotrebu? meni je to auto koji vozim svaki dan, po nasim cestama (rupama) i nekad i po makadamu i zemljanom putu. i sta ce biti ako stavim samo prednje selene od powerflexa, a straznje obicne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Nema problema ako su naprijed powerflexi a otraga obični - ja tak imam na fordu a fora je kod poliuretanskih što imaju metalnu piksu koja se vrti u poliuretanu a ne piga se guma ko kod normalnih. Tako da su dugotrajniji i amortizeri mogu bolje odraditi posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now