Jump to content

Recommended Posts

Posted

Risbo, jel se moze kod vas pogledati u zivo sjedalice i kolica ?

Interesiraju me kolica koja su u kompletu sa sjedalicom za auto (sifra je 5940.21112.00) i ISO-fix postolje, koja bi bila cijena i koje nacine placanja imate ?

Posted

Ovak, imamo na lageru i u dućanu skoro sve iz Recaro programa

Na žalost se kolica više ne proizvode, ali paše sjedalica na Maclaren kolica, tako da sam trenutno u pregovorima da imam i njihova kolica.

Cijene:

- Young Profi plus je 1224 kn ili 1306 kn (mikrofibra)

- Isofix baza - 815 kn

- kolica još neznam, nadam se uskoro ću dobiti cijene.

Na ove cijene imaš 10 % rabata

Posted

2 Risbo; Koja je ona žuta Young Profi plus sjedalica izložena u salonu?

Skuplja ili jeftinija?

Posted

Ja sam htio kupiti Recaro Monzu microfibra, ali nažalost ovi u Splitu u Ivičeka ne rade s karticama, pa je otpalo.

Na kraju sam kupio Maxi Cosi Rodi XP. Nije baš kao ova Recarova, ali stvarno je dosta blizu.

Posted

Evo ja imam ovu Racarovu sjedalicu i moram je preporučiti svakome jer jednostavniju montažu nisam vidio u životu + to kaj malac totalno uživa u njoj a to mi je najbitnije!!

000001l.jpg

Posted (edited)
  Ira said:
2 Risbo; Koja je ona žuta Young Profi plus sjedalica izložena u salonu?

Skuplja ili jeftinija?

To je jeftinija - Ruby/Cream boja - inače ta boja i Red/Silver se više ne proivode.

Rockatansky - Mi kao firma nemamo ugovor sa kartičarskim tvrtkama za rate. Kartica odjednom normalno prolazi.

Jankinjo - To je Young Expert plus - Asphalt/Grey u Bellini materijalu :D Kad buš trebao veći sic (ovaj je do 18kg) - javi se :D

Edited by Risbo
Posted
  Risbo said:

Rockatansky - Mi kao firma nemamo ugovor sa kartičarskim tvrtkama za rate. Kartica odjednom normalno prolazi.

Jebiga...1300-1400 mi je malo puno za platiti odjednom.

Također mi je čudno da firma čiji asortiman sadrži poprilično skupe stvari ne daje na rate.

Posted
  Dinkec said:
Risbo, ja bih došao ovaj tjedan do ducana pogledati sjedalice, ali sam malo neupucen pa ako može na pm gdje je ducan , tnx.

Evo ovdje je link s kartom - http://amoc-hr.com/kontakt__6_hr.htm

Rockatansky: a gle, znam ja to, al eto tako je gazda odlučio. Od 1.6 će kod nas raditi i njegov nećak pa se možda nešto i promjeni ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...