Dacho Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Risbo, jel se moze kod vas pogledati u zivo sjedalice i kolica ? Interesiraju me kolica koja su u kompletu sa sjedalicom za auto (sifra je 5940.21112.00) i ISO-fix postolje, koja bi bila cijena i koje nacine placanja imate ?
Risbo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ovak, imamo na lageru i u dućanu skoro sve iz Recaro programa Na žalost se kolica više ne proizvode, ali paše sjedalica na Maclaren kolica, tako da sam trenutno u pregovorima da imam i njihova kolica. Cijene: - Young Profi plus je 1224 kn ili 1306 kn (mikrofibra) - Isofix baza - 815 kn - kolica još neznam, nadam se uskoro ću dobiti cijene. Na ove cijene imaš 10 % rabata
Ira Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 2 Risbo; Koja je ona žuta Young Profi plus sjedalica izložena u salonu? Skuplja ili jeftinija?
Rockatansky Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ja sam htio kupiti Recaro Monzu microfibra, ali nažalost ovi u Splitu u Ivičeka ne rade s karticama, pa je otpalo. Na kraju sam kupio Maxi Cosi Rodi XP. Nije baš kao ova Recarova, ali stvarno je dosta blizu.
J@nkinjo Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Evo ja imam ovu Racarovu sjedalicu i moram je preporučiti svakome jer jednostavniju montažu nisam vidio u životu + to kaj malac totalno uživa u njoj a to mi je najbitnije!!
Risbo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 (edited) Ira said: 2 Risbo; Koja je ona žuta Young Profi plus sjedalica izložena u salonu? Skuplja ili jeftinija? To je jeftinija - Ruby/Cream boja - inače ta boja i Red/Silver se više ne proivode. Rockatansky - Mi kao firma nemamo ugovor sa kartičarskim tvrtkama za rate. Kartica odjednom normalno prolazi. Jankinjo - To je Young Expert plus - Asphalt/Grey u Bellini materijalu Kad buš trebao veći sic (ovaj je do 18kg) - javi se Edited May 31, 2009 by Risbo
Dinkec Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Risbo, ja bih došao ovaj tjedan do ducana pogledati sjedalice, ali sam malo neupucen pa ako može na pm gdje je ducan , tnx.
Rockatansky Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Risbo said: Rockatansky - Mi kao firma nemamo ugovor sa kartičarskim tvrtkama za rate. Kartica odjednom normalno prolazi. Jebiga...1300-1400 mi je malo puno za platiti odjednom. Također mi je čudno da firma čiji asortiman sadrži poprilično skupe stvari ne daje na rate.
Risbo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dinkec said: Risbo, ja bih došao ovaj tjedan do ducana pogledati sjedalice, ali sam malo neupucen pa ako može na pm gdje je ducan , tnx. Evo ovdje je link s kartom - http://amoc-hr.com/kontakt__6_hr.htm Rockatansky: a gle, znam ja to, al eto tako je gazda odlučio. Od 1.6 će kod nas raditi i njegov nećak pa se možda nešto i promjeni
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now