Jump to content

Kakvu dječju stolicu kupit?

Recommended Posts

frend je uzeo nedavno neku djecju stolicu za auto, ima kcer koja ima sad god dana..... kupil ju je u engleskoj i slali smo to u sloveniju da izbjegnemo carinu i pdv i veci shipping...

enivej kostalo je cca 2k kn i on veli da je to najbolja kaj ima za kupit (inace je pri lovi i ne igra mu preveliku ulogu cijena pogotova za takve stvari)

bum ga navece pital kaj je tocno uzel pa ti javim

frend je uzeo nedavno neku djecju stolicu za auto, ima kcer koja ima sad god dana..... kupil ju je u engleskoj i slali smo to u sloveniju da izbjegnemo carinu i pdv i veci shipping...

enivej kostalo je cca 2k kn i on veli da je to najbolja kaj ima za kupit (inace je pri lovi i ne igra mu preveliku ulogu cijena pogotova za takve stvari)

bum ga navece pital kaj je tocno uzel pa ti javim

:lol: :lol:

maxi cosi je brijem najrašireniji a kolko se sjecam, Roemer je uvijek dobivao najbolje ocjene.

Kupi iso fix jer ce ti to drasticno olaksat zivot, na sjedalicama za male klince je jebada svaki put provlacit i zakopcavat pojas.

Brijem da sa Recarom placas fensi ime al ova cijena kaj ti je risbo dao je vise neg dobra.

Za maxi cosi ti mogu iz prve ruke reci da je odlican, izdrzljiv i imaju sve te pizdarije-dodatke.

ovo je od mog kopilota, nije isofix jer je nije bilo u toj varijanti. Skroz sam zadovoljan s markom pa mozda da i Chicco pogledas.

290420093990.jpg

daklem, jednostavno pitanje...kakvu dječju stolicu kupit za auto?

da je kvalitetna, udobna, cijena nije nesto previshe bitna....

risbo???

ostali?

Prvo moraš definirati koju kategoriju sjedala trebaš

I -0-9kg

II -9-18kg

III-18-36kg

Edited by Cajo

Ja imam blizance i kupio sam Bebe Confort Axiss.. ima dobre ocijene i olaksava meni i supruzi zivot jer je jedina sjedalica koja ima zakretni mehanizam koji ti omogucava lakse stavljanje i vadjenje djeteta... naravno.. nije za aute sa 3 vrata.. jel se gubi smisao..

http://www.turbolimac.com/Pages/hr-HR/vijesti/PID-%7Bb8acd0ac-685a-4264-b1ae-04fc5a5ce4fb%7D/Default.aspx

bebe-confort-axiss.1670469.jpgbebe-confort-axiss.1270542.jpg

i to ti je ova do 9-18kg.. od malo prije od godine pa do 3..

ovo sto tebi treba se obicno kupuje sa kolicima.. tj. nosiljka se montira na kolica.. bezveze ti je to posebno kupovat..

Imas ADACove testove tih sjedalica po grupama pa prvo to potrazi jer su razlike ogromne a to stvarno nije za igrati se. Sto je gore isto je sve zahebano kao i sa gumama jer ako je jedan model odredjenog proizvodjaca dobio 5 zvjezdica to, naravno, ne znaci da su svi modeli tog proizvodjaca jednako dobri.

Mi imamo Bebe Confort Creatis Fix (0-9kg) sa bazom i za sad nemamo prituzbi a sjedalica je dobila odlicne ocjene za sigurnost sto je i najvaznije. Sva sreca da nam je i malecka na mamu i tatu pa se voli voziti i zacori cim krenemo :)

creatis_fix_oxy_red.jpg

Ja imam blizance i kupio sam Bebe Confort Axiss.. ima dobre ocijene i olaksava meni i supruzi zivot jer je jedina sjedalica koja ima zakretni mehanizam koji ti omogucava lakse stavljanje i vadjenje djeteta... naravno.. nije za aute sa 3 vrata.. jel se gubi smisao..

http://www.turbolimac.com/Pages/hr-HR/vijesti/PID-%7Bb8acd0ac-685a-4264-b1ae-04fc5a5ce4fb%7D/Default.aspx

bebe-confort-axiss.1670469.jpgbebe-confort-axiss.1270542.jpg

i to ti je ova do 9-18kg.. od malo prije od godine pa do 3..

ovo sto tebi treba se obicno kupuje sa kolicima.. tj. nosiljka se montira na kolica.. bezveze ti je to posebno kupovat..

ovo je super stvar....

ja imam cam-ovu...koja se moze koristi i za grupu 0 i I

Ajde pogledaj ovdje šta trebaš pa reci

http://www.recaro.com/index.php?id=525&region=1&L=2

Ova Maxi-cossi od X-mana je čini mi se 15-36 kg, jel tak? Odgovarajuće njoj kod Recara bi bile Monza, Monza seatfix i Start

A od 9-18 kg ima Expert, Expert plus i Polaric

Ajd ti Dado navrati do mene u dućan pa vidiš sve uživo

Je, od 15-36 kg al si fulao marku, Chicco je :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...