Lim@ RS Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Auto je jos u izradi, neznam kakva ce biti instalacija ali za one znatizeljnike kao sta sam ja ispaltit ce se kliknuti koji put na link da se vidi kako se neke stvari rade... Naravno nama pomalo suludo, pogotovo kada se zbroje mpc cijene komponenata koje ce biti ubacene u auto, da ne pricam utroseno vrijeme (godina dana). Za sada mi se najvise sviđa kako su garazu slozili, tako bi i ja volio radit, a ne na zimi dok ti snjeg pada za vrat... http://www.dlsrevolution.com/index2.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spikeman Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Ufff garaža je apoteka samo takva, moš sa poda jest LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 Takva garaza i onda počnu pilit auto sa flexom Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioV Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Zanimljiv projekt. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now