Outlaw Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Kaj nitko nis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 Dogovorio sam termin ko Turnseka... Jel mi moze reci netko tko je bio tamo kako to tamo izgleda, se moze negdje u blizini ubit par sati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Dogovorio sam termin ko Turnseka... Jel mi moze reci netko tko je bio tamo kako to tamo izgleda, se moze negdje u blizini ubit par sati? u blizini ne, ali ako ga nazicas, dat ce ti smarta da mos otic do centra..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 12, 2009 Author Share Posted June 12, 2009 (edited) Bio, napravio... Naravno lik se cudio kako je to katastrofalno napravljeno. Jos jednom hvala ATMu LOL Dao sam im 2600kn za amortizere koji ne drze ni 100km, a dok drze onda lupaju ko mutavi. Cim je Turnsek skinuo amortizere me pitao jel mi lupalo kad silazim s neceg. A bas mi recimo lupalo kod silazaka s lezeceg i kad sam to pokusavao objasnit debilu u ATMu da mi se dogada cim mi je promijenio amortizere (dok su jos bili "ispravni") mi je kenjao nes da je to do neceg drugog. A stvar je bila u tome da su previse skratili amortizer. Auto naravno da sad lezi puno bolje nego kad su dva amortizera bila totalno prolupala i dva losa :lol: A koliko je to stvarno dobro cu vidjet tek kad malo razradim masinu pa se posteno provozam. Ovako mi se cini ok, auto mijenja putanju ko na tracnicama, ne skace. Ma da me nakon ovih iskustava s ATMom malo strah se pospanat (pogotovo po ovim losim cestama) da opet ne propisa nes jer sam cuo da reparirani amortizeri koliko god netko dobro radio tu i tamo znaju propisat :huh: A ne da mi se ponovno u Ljubljanu :lol: Na kraju sve skupa 320E (60E/amortizeru, 15E/am montiranje, 30E odbojne gume kojih nije bilo)... E da, kad smo kod puta u Ljubljanu. Isao lokalnim cestama i to je nes prestrasno :doh::doh: CCa 3 sata od Zg do Ljubljane, a ono manje od 150km. Ceste koma, uske, razrovane, spore,... I iako mi je Tina (Turnsek) mailom odgovorila da ce nas netko njihov odfurat do BTCa, pizde su se pravile mutave kad smo "raspravljali" kako najlakse do BTCa :lol: Tako da smo morali uzet taksi do tamo i nazad, ode 200kn. O ponudi Smarta da ne pricam :lol: Edited June 12, 2009 by Outlaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now