gogo Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 kod mene je sole radio, od cega ne znam, auto je tako kupljen i cijevi takodjer hrdjaju (jos nije probilo nigdje) i cak mi je i inox nastavak poceo hrdjati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Ma taj lasta je quraz od ovce barema ako je suditi po zvuku E onda daš ljepo lasti da ti napravi komplet ispuh od turbine i kod gospodina Fokusicara kupiš Milltek avspufff i ima da grmiiiii:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AERO Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Meni Lasta,radio prije 2 godine komplet auspuh 3 incha i sve super,zvuk,materijal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 ja zadovoljan, zvuk mi je u pocetku malo smetao al sad je jeben.. ulozeno-dobiveno=5+ vidjet cemo sta ce bit za par godina..nek izdrzi 2 i super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 ja zadovoljan, zvuk mi je u pocetku malo smetao al sad je jeben.. ulozeno-dobiveno=5+vidjet cemo sta ce bit za par godina..nek izdrzi 2 i super. Frende hvala još jednom za ciglu, auspuh če ti sigurno izdržat moj preko 3 god. i sve pet:thumbsup: lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Imam od laste od cata do iza, sve dobilo hrđave fleke par mjeseci nakon stavljanja. Fkin' fake inox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 To što lasta stavlja uopće nije inox nego aluminizirani čelik. Obična čelična cijev presvučena slojem aluminija... Pravi nemagnetični inox je osjetljiviji na vibracije i poplavi od vručine.. Meni je isto lasta radio i sve se raspalo unutar 2 godine.. Zadnji komplet mi je radio durlen komplet od pravog inoxa, osim cijevi od grane do prvog lonca (mora i on nešto zajebati). I osim male rupice na spojnici između 2 lonca koja prducka kad je sve ledeno hladno, nemam zamjerke... A lastini lonci su zvonili, crvčali sve u 16... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 aluminizirana cijev to sto ti G spominjes ni nakon godinu dana NE SMIJE HRĐATI! ona pohrđavi samo ako negdje zapnes pa "ogulis" sloj zastite. ovo sto je meni lasta stavio je istrunulo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 što je sa solom na kraju? netko je rekao da vise ne radi.. ali bio ga frend neodavno zvao i rekao je da radi.. ali u to je vrijeme bio na faksu, na nekim predavanjima i nisu se čuli kasnije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 jel se kod laste mora naruciti? Vec sam jebenih 3 puta u autoispuhu slagao i dao im preko 750kn samo za RUKE + dijelovi i opet mi se auto cuje + debil nije zasarafio zastitu prosli put dobro tj nije uopce pa vibrira valjda ce kod laste to sloziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Ko ti tamo radio auto ak smijem znat? Ima samo jedan tip koji zna tamo radit ovi ostali su tulipani..... Trebaš se narućit kod Laste al ne vjerujem da ti je on jeftiniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Trebaš se naručit. Mene su za reklamaciju jednom jedva prek reda primili (kratki posao), a drugi put mi rekli da se moram naručit (za isto to)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Ko ti tamo radio auto ak smijem znat?Ima samo jedan tip koji zna tamo radit ovi ostali su tulipani..... Trebaš se narućit kod Laste al ne vjerujem da ti je on jeftiniji radili su mi 3 razlicita majstora zadnji put sam im cak i kupio novi dihtung koji oni nisu imali samo da ne kemijaju s pastama i slicno i opet se cuje. uopce ne zelim vise ni pokusavati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 :lol::lol::lol: Meni je Igor(onaj malo deblji) radio auspuh na Corsi i ja sam pre zadovoljan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 :lol::lol::lol:Meni je Igor(onaj malo deblji) radio auspuh na Corsi i ja sam pre zadovoljan!!! on je meni zadnji put nije zasarafio zastitu pa klapara + mislim da je pustilo bas ono sto je rađeno to me zivcira kod hr "majstora" - nekada imaju dobar dan i naprave sve savršeno, ali uglavnom toga nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Pa kaj je to, kod Lastovčića sve same reklamacije...ja sam ženinog Unića tam slagal i sam auspuh je bio OK ali je bio krivo spojen i vukao zrak pa su me skinuli s tehničkog...odem k njima s Bukovca u Sv.Nedelju radi reklamacije i veli tip da se moram naručiti :huh::huh: Velim ja njemu da sam izgubil pol dana zbog tehničkog i ponovne vožnje k njima da li hoće da spuknem auspuh dole i natučem ga s njime? Za 10 minuta je sve složeno bilo sa gratis nastavkom Poslije toga auspuh OK i s njme auto prodan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Pa kaj je to, kod Lastovčića sve same reklamacije...ja sam ženinog Unićatam slagal i sam auspuh je bio OK ali je bio krivo spojen i vukao zrak pa su me skinuli s tehničkog...odem k njima s Bukovca u Sv.Nedelju radi reklamacije i veli tip da se moram naručiti :huh::huh: Velim ja njemu da sam izgubil pol dana zbog tehničkog i ponovne vožnje k njima da li hoće da spuknem auspuh dole i natučem ga s njime? Za 10 minuta je sve složeno bilo sa gratis nastavkom Poslije toga auspuh OK i s njme auto prodan... zar je visoka koncentracija O2 razlog za rusenje na tehnickom? prije nisu rusili zbog toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 (edited) meni stavio lonac krivo i sjebo tj rastopio zadnji branik al on nije kriv za to srednji lonac skripio tj puko nutra bio na reklamaciji tog 4 puta dok nisu odlucili lonac skinut i promjeniti gibljiva pucala redovito svaka 2 tjedan dok mi nije predlozio da kupim novu pletenu od tad ok auspuh redovito bjezi ljevo desno pa vare i navaruju stalno uglavnom nikad vise isap je ok bio kod njega kad vidi sto mi je sve lasta napravio skoro nikad ne naplati uvijek se sazali pa mu guram nes novaca Edited February 2, 2010 by eNcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 TT da probas kod Isapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 MK Power... Navodno inox ?? Ima tko iskustva sa njim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 meni lasta radio prije nekih 2i pol godine i dan danas sve u redu, sve napravljeno kako traženo i nikakvih problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 zar je visoka koncentracija O2 razlog za rusenje na tehnickom?prije nisu rusili zbog toga... Ma nije me frajer drito rušio, sve mi je papire složio ali me molio da mu se pojavim još taj dan da provjeri, a ja kak sam obečal tak sam i napravil. Auto nije bil dobar na Eko testu i cendral je zbog toga, a kako je vidio da je novi auspuh, tražil je da se složi do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 MK Power...Navodno inox ?? Ima tko iskustva sa njim ? Jako dobar odnos prema mušteriji, fer i korektno sve...Kvaliteta posla je tako-tako, moglo bi se poraditi na tome.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 isap je ok bio kod njega kad vidi sto mi je sve lasta napravio skoro nikad ne naplati uvijek se sazali pa mu guram nes novaca Ma gazda isapa je car. Kad god dođeš tam pita te gdje si to radio i kad kažeš lastovčić lik se zdere JOŠ JEDAN LASTOVČIĆ i popravi oštećenje za džabe ako je manje oštećenje Kod njega hrpa ljudi dolazi kad mu dosade reklamacije kod lastovčića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Meni je dobar, nemam nikakvih problema već godinu i pol A što se tehničkog i tiče, njih bi se isto moglu "rušiti" budući da ni oni u stanicama baš ne rade sa ekotesterima kak spada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now