Mattas Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Ako je itko stavljao plasme od Momana-group buy na Hrawebu Da li se može onaj kao osigurač koji ima štopicu, onaj koji se ne spaja nigdje, eliminirati i spojiti žice direktno jer sam nešto spajao i počeo mi je diminiti i sad mi plasme ne rade više Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Ajde ti poslikaj. Ja imam od Nomana plazme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 mislis na onaj sa tri nozice, kao neka dioda ili sta vec to mu je neki stabilizator napona, ja sam ga skurio odmah, naopako spojio plus i minus :lol: radi vec god dana bez njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 mislis na onaj sa tri nozice, kao neka dioda ili sta vecto mu je neki stabilizator napona, ja sam ga skurio odmah, naopako spojio plus i minus :lol: radi vec god dana bez njega E to me zanima, znači ako ga se eliminira radit će plasme kako trebaju. Počelo je baš iz toga dimiti, moram sad sve raskopati ponovo da pregledam malo te fakin instalacije:lamo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Eliminirano i stvarno radi...svijetli predobro:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now