avanti Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Evo s cime sam ja imao najbolja iskustva: Motorno ulje: Mobil 1 5W-50 Ulje za kocnice: Castrol SRF Ulje za getribu: Castrol TAF-X Full sintetika 75W-90 Ulje za servo neces naci nista specijalno,drzi se tvornickog, pa ugradi hladnjak ili isprid kilera zamotaj u obliku W aluminijsku cijev-jer aluminij najbolje provodi toplinu/hladnocu.
Josey Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Evo s cime sam ja imao najbolja iskustva: Motorno ulje: Mobil 1 5W-50 Ulje za kocnice: Castrol SRF Ulje za getribu: Castrol TAF-X Full sintetika 75W-90 Ulje za servo neces naci nista specijalno,drzi se tvornickog, pa ugradi hladnjak ili isprid kilera zamotaj u obliku W aluminijsku cijev-jer aluminij najbolje provodi toplinu/hladnocu. bakar najbolje vodi temperaturu (sto bi ti rekao toplinu/hladnocu) a ne aluminij ulja su sva jucer dosla kod marka, i sve sta je postojalo od motula uzelo se od motula ! Sto nije razlog da prestanete iznosit svoja misljenja/iskustva sa uljima, kako dobra tako i losa ! sigurno ce nekom trebati u buducnosti
avanti Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 bakar najbolje vodi temperaturu (sto bi ti rekao toplinu/hladnocu) a ne aluminij ulja su sva jucer dosla kod marka, i sve sta je postojalo od motula uzelo se od motula ! Sto nije razlog da prestanete iznosit svoja misljenja/iskustva sa uljima, kako dobra tako i losa ! sigurno ce nekom trebati u buducnosti Ako cemo tocnije najbolje toplinu provodi srebro (zato trk u zlatara) pa bakar pa aluminij.
Josey Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 da al bakrenu cjev nadjem u bilokojem ducanu koji drzi program za centralno grijanje. di cu nac alu cjev? a di cu nac srebrenu cjev? kuzis
avanti Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 da al bakrenu cjev nadjem u bilokojem ducanu koji drzi program za centralno grijanje.di cu nac alu cjev? a di cu nac srebrenu cjev? kuzis Aluminijsku motanu cijev mozes naci gdje god hoces na autootpadu,imam i ja doma dva komada u obliku W od audija. A srebrenu mozes naruciti u zlatara:lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now