alessio Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 ajde ljudi da cujem malo misljenja, savjeta, iskustva mozda... u kvartu mi je 98% parking mista ispod stabala (onih ostalih 2% naravno nikad mene ne doceka:D) i jednostavno neman di drugo parkirat.....i naravno, po autu mi padaju nekakva zuckastosmedjkasta sranja koja se ne daju oprat.....prije, dok nije bilo jako sunce i dok su bile manje temperature se to jos i nekako skidalo, ono pritisnes malo spuzvon kod pranja i ide dole....ali sad nema sanse da se skine....moje misljenje je da, kako je sad jako sunce i vece temperature, da se to jos dotano zapece i skori.....ne da se skinit cak ni kad lagano noktom greben.....proba san i nekom polir pastom koju san ima doma i nista:drink: e sad, nije problem platit pravo i kvalitetno poliranje da se to skine.....ali sta posli?? nakon dva parkiranje ce opet bit isti vrag?? mislim, i nema bas nekog smisla polirat auto svako 5 dana....rjesenje neko definitivno moran nac jer ga ovakvog ne mogu gleda:yucky: nije puno ali me ubija:drink: postoji li kakvo sredstvo?? nesto tipa namazes, prodjes carobnon krpom i bye bye:D imali uopce ko iskustva sa tim sranjima od stabala?? e da, evo slika da vidite kako to izglede otprilike....na slici se vide samo vece tockice, ali ima i dosta malih koje se nisu dale poslikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 u molydonu je neka akcija za one šuškave prekrivače auta. neka sića.. Gle na tvom mjestu bi radije dva ili tri puta dnevno to natezo preko autao nego dva puta tjedno poliro auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 lol...ko da ferrarija vozim....smijat ce mi se svi zivi:lol::lol: ma da se i ovako smiju kolko pazin na njega:D to bi mogla bit zadnja opcija....ako stvarno ne nadjen nikakvo rjesenje:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 užas. Meni curi neki vosak s drveća i to samo kad kiša pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 užas.Meni curi neki vosak s drveća i to samo kad kiša pada. meni ispred vocka kad se stanem pod lipu isto neka smola curi alesijo: probaj s wax cleanerom to maknuti , pitaj raptora on s tim barata Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavic_st Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 vodobrus 2000 lagano po tome, pa onda neki malo bolji polir tipa 3m......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 vodobrus 2000 lagano po tome, pa onda neki malo bolji polir tipa 3m......... rađe onda 3000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Sa bilo kojom polir pastom to možeš skidat, ne treba brusit...parkiraj auto pod drugo stablo Češće ga peri, nemoj da se to skori Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Antisilikonsko čistilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Češće ga peri, nemoj da se to skori viruj mi, perem ga dovoljno cesto.....vjerojatno je dosta par sati na jakom suncu da se to skori.... @dejanR sta je antisilikonsko cistilo?? i sta je taj wax cleaner, koje je to shema?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Imaš ga u svim "BOJE I LAKOVI". Prvenstveno služi za skidanje ljepila koje ostaje kad se skidaju folije npr. s automobila, kamiona... Dobro skida a ne djeluje na lak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Imaš ga u svim "BOJE I LAKOVI". Prvenstveno služi za skidanje ljepila koje ostaje kad se skidaju folije npr. s automobila, kamiona... Dobro skida a ne djeluje na lak! hvala....budem se malo raspita:thumbsup: nego, jel netko zna, jel benzina abrazivna za lak?? znan da ona skida sigurno smolu i ta cuda ali se bojin za lak....pogotovo jer mi je perla boja pa da ne ispadne cirkus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) ovak redom : operi auto i makni ova govna sa njega odi u http://www.blackpearl.hr/black_pearl_402.html da ti spoliraju auto plati jos da ti stave teflonski premaz posle toga svaki put kad peres auto brisi ga sa "WAX AS you dry" sredstvom od Eagle one proizvoda - imas u bauhausu nakon par tretmana svakim pranjem bi ti ta govna trebala lakse ici sa auta, odnosno bez problema obicnim pranjem edit - hm.. u splitu si, onda se konzultiraj sa Leom, mozda on ima par pametnih oko toga Edited June 15, 2009 by Dinac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now