SFEN Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 nakon sudara,posto je auto s 3 vrata ,i ima preklopne siceve,gornji dio sica se klima naprijed nazad nekih 10 cm.....navodno se neka sajla otpustila malo.... pitanje je jel zna neko dobrog majstora koji bi mi to mogao slozit,prvo su mi slagali u matusu,i kao jebeno slozili,al se vratila na isto za tj dana....neznam ko to slaze,tapetar ili postoji neko ko se bavi nekim slicnim poslom.... nije nista puklo,a ne pada mi na pamet kupovat nove jer je jedan 20+t kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Da iskoristim prigodu. Imam isto preklopna sjedala u autu. Vozacko sjedalo je u uspravnom polozaju je, karikiram, pod 75 stupnjeva, suvozacevo 85, dakle vozacko se ne moze uspraviti koliko bi to htio, tj koliko recimo moze suvozacevo. Sto tocno odredjuje nagib? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 to ti je pukla ona plastika cini mi se meni sic ima lufta ali malo modza 2 cm al osjeti se. a tebi ima lufta 6-7 cm ja na golfu mogu zamjenit tu plastiku i bit ce na nuli. neznam kak je na francuzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 daj budemo ga sutra iscupali van,pa to rastavili....mozda mogu samo taj dio narucit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Kod mene isto... naslon se klima nekih 5 cm. Ako netko zna nekoga ili je rastavljao vec i to rijesavao, aj neka baci ili kontakt neki ili neke slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 pretanite karat na prednjim zicevima Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 pretanite karat na prednjim zicevima Rijeseno .. stavljena skoljka i volan sa distancom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Kod mene isto... naslon se klima nekih 5 cm. Ako netko zna nekoga ili je rastavljao vec i to rijesavao, aj neka baci ili kontakt neki ili neke slike tebe to jebe zbog starosti a njega zbog sudara i deformacije tih nekih djelova prilikom sudara. Pretpostavljam da je tvoj problem jednostavniji od njegovog. bar je kod mene u autu tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now