Boxer Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dakle imam mjenjač iz 79-e godine koji savršeno radi i to sam spakirao na svojeg sprinta. E sad zanima me kako i čime ga efikasno očistiti izvana od stare masnoće i sveg sranja jer sam probao benzinom i neide, nafta također nula, nitro razrjeđivač je nešto napravio al nije to to, Ivasol nula bodova. Htio bi ga očistiti do sirovog aluminija i onda staviti primer pa metalik lak i an kraju bezbojni da se ne lovi toliko smeća i nečistoća na njega pošto je izvana užasno hrapav.... Savjeti, preporuke....
SlaX Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ivasol i četkica za zube... been there done that, užas jean od posla
Coupe VD Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Super Mafrasol...ili Dimer ali malo jače koncentracije. Ivasol je qrac naspram tih sredstava...
Coupe VD Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dimmer ima za kupiti na pumpama??? ...da ali samo veće količine. Ali skoro svaka autopraona koristi Dimer, pošpricaju felge slabom koncetracijom...pitaš da ti prodaju ili daju malo i to je to.
SlaX Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 evo mog, ima prst prašine al dobro je očišćen. al vjerojatno ga neću bojati
Boxer Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ja budem jer je užasno hrapav lijev izvana i svako sranje se prima, pogotovo ak negdje kapne ulje...katastrofa
Boxer Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Nema je na tima autima....ima samo kabel za brzinu i to je sve
Boxer Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Razmišljao sam i o tome al se bojim da mi negdje ne probije pijesak, nikad se ga nebi riješio u masnom mjenjaču....
Boxer Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Danas opran miniwashem i Supermafrasolom 2 puta i polakiran, evo ga nek se suši, stavljen primer i 2 ruke metalika pa gore 2 ruke bezbojnog... Rezultat procjenite sami, sutra se detalji poput šalica poluosovina, spojničke osovine i poluge birača lakiraju u crveno epoxy bojom i spreman je za ugradnju....Iznutra je doslovno nov bio samo sam promjenio ležaj spojničke i semering i gas dalje... Hvala za ideju za Mafrasol:thumbsup::thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now