golfijaner Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Našao sam na stranici iz naslova zimske gume u dimenziji koju bi htio staviti na auto. Zanima me ima li netko iskustva s njima? Kako to funkcionira kod kupnje, starost guma itd.?
Filip3333 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja proćito na forum.hr da su totalna prevara,a kako i nebi bili imaju preee niske cijene!!! :thumbsup:
mariotdi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 (edited) ti si pomjesao nesto :thumbsup: ali nije ni cudo kad vozis opela http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php?topic=5844.0 i nikad nigdej nisam procitao losu stvar u vezi gore navedene firme Edited July 6, 2009 by mariotdi
master_og Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 već je pisalo se tu na forumu, čak je i Drndak napisao da je uzeo gume od njih i da je poršlo u redu. Poslao čovjeku pm u vezi toga prije 2 tjedna ali ne odgovara
Lovrek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 takodjer sam cuo da stvar stima od jednog decka iz splita sa seat cluba.... dobio je gume stare 2-3 mjeseca po dotu u roku tjedan dana od uplate...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now