Markus Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Eto ljudi kom se da gledat .... ovo je prvi dio od valjda milijardu koliko ću postat jer tog ima masa .... nešt valja, nešt ne ... meni su zapravo najbolje od jučer od drift taxija po kiši, lagano sumrak već ... taman za slikanje ... ... ima od svakog pomalo, mislim da se neće nitko žalit
Markus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ova ljudina, sa ovakvim smješkom nakon onakve vožnje zaslužio je svoj post sa samo jednom slikom ... care...
Markus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 I zasad za kraj ... najbolji naš ... legendo Gjuro ... svaka ti čast ...
Markus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Evo za danas je to to ... sutra ću pometat još što valja od drift taxija po kiši, bila je super prilika za slikanje kad je sunce prosjalo ..
mrgud Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 jebenitza fotke Markus, sve si bolji i bolji Svaka čast
gjuro Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Svaka čast Markus, fotke su odlične! Daj se idući put javi, pa da te provozamo, zaslužio si već 100 krugova, koliko nas dugo pratiš i fotkaš :thumbsup:
stealth Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Definitivno "meni barem" najbolji auto bijeli Ae valjda od Gjure...auto je jeben... Odlicne fotke...
Markus Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 (edited) Svaka čast Markus, fotke su odlične! Daj se idući put javi, pa da te provozamo, zaslužio si već 100 krugova, koliko nas dugo pratiš i fotkaš :thumbsup: Nije mi se dalo gurat u boks ... nisam ja ko ona ekipica koja misli da se svud može nesmetano proć ... ja poštujem pravila, a htio sam doć do Tonćija da se provozamo malo (iako s obzirom na kvalitetu taj dan bi se vrtili u krug ) ali je bila gužva još od ljudi koji su se htjeli vozit pa mi se glupo bilo gurat pred sve njih ... Bit će prilike ... E i da .. ako netko osjeća potrebu nešto il sve od ovih slika pobacat po drugim forumima ili gdje već, slobodno nek to napravi .. ja ne spadam u ekipu "ja imam watermark na svakoj svojoj slici i bla..." Edited July 7, 2009 by Markus
Ozy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 1. hvala - stavio sam c/p na drift.hr 2. ma jorac bi se vrtili, mandarinicar je zeznuo samo kvalifikacije zbog treme, ostalo (poogotovo trening i kasnije taxi) je kasnije super odvozio.
Markus Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 ..a s Taxijem je isto malo nešto fušo ... a otišli smo onda jer smo bili spečeni skroz... Gdje je next event?
Ozy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ..a s Taxijem je isto malo nešto fušo ... a otišli smo onda jer smo bili spečeni skroz... Gdje je next event? 30.08. Logatec
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now