Boxer Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Dakle ima tko kakvo iskustvo s njima, mehaničar mi ih preporuča za sređivanje glava na boxeru...on kaže da godinama vozi isključivo k njima i prezadovoljan je Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) koliko cujem ne zali se bas netko na jega da je nes zahebo jedino znam da su mu cjene setova dihtunga malo dobro marzirane recimo... sta mislis raditi... serijala obrada ili turpijanje, ne znam ka su po pitanju kemijanja nastrojeni.. uglavnom racuna cca 1000 kuna obrada grana , normalno s pranjem i svim... tak placas pa se netrebas zahebavati s time unaprijed samo da znas... imaju lager fjelova velik ... plocice u milijun debljia i verzija tak da nebi smjelo biti problema s time... Edited July 8, 2009 by rio_cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Pa ja sam skinuo i rastavio mu glave, vodilice i gumice ventila su moje, treba ih pobrusit, obradit sjedišta, širit usis/ispuh, skratit malo ventile i to je uglavnom to....Poliranje usisa/ispuha budem sam riješio da se sjaji ko pesja jajca:dance3vs1: Ništa pretjerano uglavnom, zvao sam ga i kaže oko 350-400kn po glavi, imam ih dvije naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 http://myhraweb.com/showthread.php?t=8498 I jedna napomena... Konopek radi glave kod njega, što ti govori koliko je čovjek kvalitetan... Također nije skup.... doneseš glavu, on je rastavi, složi, opere, sastavi... poslje je samo stegneš i gassss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 žuga, samo sto je na godisnjem sad BRUNO VLAHOV - ako zelis maximum Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzljavi Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Očiću sam poslao barem 10-tak glava na uređenje i nikad reklamacije, za sada samo dobro mišljenje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Do sad par puta radio glave... i 8v i 16v opela. Sam rastavio i donio oprano. Uređenje siceva, nove vodilice i testiranje me izašlo uvijek ispod 300kn... Uvijek posao do jaja... Preporuka svakako. Gazda je ok, da se s njim dogovoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 E,to me zanimalo, pošaljem mu glave danas:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 očić radi super,stavlja kvalitetne djelove...svaka preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now