Jens Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Znaci, treba mi preporuka, da nije neki fusher i da zavari kak spada. Malo je sad OT..Rijec je o prednjoj vilici na biciklu, ne bas jeftinoj. Pukla mi je kruna, ali ne do kraja, ima onak jedan fini crack... Za eventualne dusebriznike, nebu to islo opet na taj bajk , nego na onaj na kojem su 10 puta manja naprezanja tj. na onaj kojeg cura vozi triput godisnje kad idemo do ekosela ili samobora uglavnom po cesti.. Fala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 http://myhraweb.com/showthread.php?t=8498&highlight=strojna+obrada PS ispuni profil do kraja.. Nemaš lokaciju, tako da ne znam dali ti odgovara zagreb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 ja sa vario aluminij, karter preciznije, u voltinom. Turkovic Bastijanova - sljivarska 27 - 3690 064 cijena je bila jeftina, usluga dobra. nemam zamjerke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 2 dcrnic: budem sutra, stvarno mi se neda sad.. 2filip: thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now