cyberphere Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Od jučer sestra ima problema s dodičnim alarmom. Lampica koja blinka kada je alarm aktiviran svijetli konstantno bio auto otključan ili zaključan. Kada se auto zaključa ne čuje se onaj zvuk zaključavanja i alarm nije aktiviran. To mi se nikad nije dogodilo i nemam pojma šta s tim? Ima neka fora kako to riješiti ili moram ići kod nekoga da to pogleda (koga?)?
mr_G Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 091-6565-100 Željko. Čini mi se da je krepucnio, odnosno da se procesor zablokirao.
Patrik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 lool to je i meni bilo neki dan to ti je ukljucen "valet" mod...ima sema s skrivenim prekidacem, ili prek daljinskog.... prek daljinskog ga iskljucis tako da das kontakt i tri put unutar tri sekunde stisnes gumb za gepek;)
mr_G Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 prek daljinskog ga iskljucis tako da das kontakt i tri put unutar tri sekunde stisnes gumb za gepek;) :lol: Te šeme kod advanca mi nikad neće biti jasne... Tri puta ovo, otključavanje, gepek i ono kombinacija tipki.. :rofl:
cyberphere Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Joooj plavuša. Sigurno je ona nešto izjebala s tim daljinskim :rofl: :rofl: Hvala na informaciji budem probao danas
Patrik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 :lol: Te šeme kod advanca mi nikad neće biti jasne... Tri puta ovo, otključavanje, gepek i ono kombinacija tipki.. :rofl: jbga, 100 funkcija a samo 5 tipki:lol:
Misek_Chipsy Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Srecko :lol: jel i seka pali auto na daljinu i plasi ljude koji ga gledaju otvaranjem prozora iz obliznjeg birca? :lol:
Misek_Chipsy Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 (edited) a jebga :lol: onda pocupaj taj alarm van, kaj ce joj :lol: taj alarm sluzi samo da gledas zbunjene face ljudi kad bjeze od auta nakon sto se prozor spusti,u autu nikog a on pocne verglat :lol: Edited July 21, 2009 by Misek_Chipsy
mr_G Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A ja sam imao složeno demonstracijsko turiranje kod sebe na svom alarmu. Da tek onda vidiš zbunjene face, kad se auto sam upali i počne napadno turirati motor. Ljudi se pogledavaju i zagledavaju u auto... :lol:
huzek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Koja je kombinacija tipki da mi svjetli display kad god stisnem neku tipku???
mr_G Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Gledaju koja budala turira na hladno A-a. Neće turirati ako je motor hladan. :naughty:
Patrik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Koja je kombinacija tipki da mi svjetli display kad god stisnem neku tipku??? set - set - drzi otkljucavanje:)
cyberphere Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 lool to je i meni bilo neki dan to ti je ukljucen "valet" mod...ima sema s skrivenim prekidacem, ili prek daljinskog.... prek daljinskog ga iskljucis tako da das kontakt i tri put unutar tri sekunde stisnes gumb za gepek;) Riješio problem s ovime. Zahvaljujem Ne znam samo kako je to uspjela poklikati :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now