Raptor6767 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zanima me koja je razlika i da li uopće postoji između POWDER COATINGa i PLASTIFIKACIJE? Prednosti/nedostatci/vaše preporuke. Zašto to pitam? Zato jer razmišljam danas/sutra otići Mislavu (ne C-Modu) da mi Powdercoata kliješta i gravira Brembo na njih pa me zanima da li postoji i kolika je razlika u postupku jer mi dosta ljudi tvrdi da je to ista stvar, a plastificiranje kliješta mogu obaviti za 5x manje novaca. Zahvaljujem svima na konstruktivnim i konkretnim odgovorima! :thumbsup:
Josey Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 pa ako se ne varam - ista stvar ! ja sam powderao sva kociona kljesta, izadje te posao oko 200kn po paru skupa sa pjeskarenjem
rio_cyber Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 plati 5 x pivse powder, mozda budes onda u zivotu s necim jednom zadovoljan ;P inace je ista stvar ne znam tko te hrani ..... i tko god je zasamaraj ga ko svinju da ne moram ja, takvestvari sam radio zabadava ljudima..... jedino ako je u pitanju ceramic (powder) coating
Cici_OPC Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ista stvar..razlika je u jeziku..eng. i hrv:doh:
Raptor6767 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 OK, hvala svima na objasnjenju! :notworthy:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now