Ozy Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 molim preporuku dobrog servisa za klime jer onaj na tresnjevci blizu babe je kata-strofa. bi8 prosle godine i prvo nije znao lik koji je to auto, bahat pristup kao sve mi mozemo a na kraju nije nista mogao, da ne spominjem nac prikljucke gdje spojit vakuum stroj.. ispraznili su sistem pa ponovo napunili no klima i dalje ne hladi dovoljno jako i nekon nekog vremena prestane.. moje misljenje je da je kompresor klime slab pa ga je potrebno reparirat ako je moguce. ima itko info da li je moguce reparirat ac kompresor i gdje te za koliko love i tko mi moze uopce dobro provjeriti cijeli sistem..? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dereal Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 klima hrastinski.. mi smo tam u firmi sve aute radili...uvijek sve super Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 http://www.autoelektrika-mrzljak.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 hvala carevi sad zvao, klima hrastinski ne zele radit reparaciju kompresora, ovima u sesvetama se javlja fax.. valjda su na g.o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 zovni alfaludjaka neka ti da broj od moba... Mrzljak ima uvjek veliku guzvu....zaleti se do tamo pa nije ti daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 jes jes ima broj i na webu ali se nitko ne javlja.. bit cu uporan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
popsi Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 a adamovcu imas jak servis za klime..oni samo rade klime..ne znam kako se tocno zovu ali malo guglaj i naci ces..xxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now