Dado007 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Gdje kupit povoljno polirku za poliranje auta ? Ne zanimaju me one iz Peveca po 100 kuna jer tak mogu i rucno ispolirat. Gledam po netu i cijene su 2000+ kuna...jel zna netko za nekaj jeftinije ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 bilo u metrou od einhella polirka s tim da zgleda ko profi al nije okretaji znaju malo varirat al za 300 kn je i vise neg ok samo obvezno kupi prave padove za poliranje i deri Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 sve kaj valja je 2000kn minimum, jedino ak se negdje slozi nekakav popust pa dobijes malo jeftinije ... bolje si kupi kvalitetne paste za tih par sto kn sto si mislio dat za polirku i pripremi ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 sve kaj valja je 2000kn minimum, jedino ak se negdje slozi nekakav popust pa dobijes malo jeftinije ... bolje si kupi kvalitetne paste za tih par sto kn sto si mislio dat za polirku i pripremi ruku Treba mi bas polirka, a i pastu trebam takodjer kvalitetnu...sve u kompletu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 onda definitivno traži makitu, moja radi vec 2 god bez problema, placena oko 2500kn , ima i nizih jeftinijih modela, mogu ti se raspitat za cijene ak te zanima... a paste 3m, bijeli čep - gruba, skida sve, i nakon tog fina, ja koristim žuti cep ...i to ti je dovoljno za sve... + neki vosak , ja koristim farecla liquid wax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 vidio danas u bauhausu alpha tools polirka 470kn izgleda OK, brzina vrtnje je isto ok, ima regulaciju iste nije ko one po 100-200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 a jel se može to kako složit na klasičnu brusilicu sa nekakvim potenciometrom ili sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 onda definitivno traži makitu, moja radi vec 2 god bez problema, placena oko 2500kn , ima i nizih jeftinijih modela, mogu ti se raspitat za cijene ak te zanima...a paste 3m, bijeli čep - gruba, skida sve, i nakon tog fina, ja koristim žuti cep ...i to ti je dovoljno za sve... + neki vosak , ja koristim farecla liquid wax E tak nesto bi mi odgovaralo. Gledal sam te makite ali sve su kak sam reko 2000+ kuna. Jel ima netko da dila s alatima pa da je jeftinije ili ima negdje neka akcija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 kako se krece cjena tih pasti 3m ?? brba velis zuta je najbolja za sve ?? Susjed mi je posudio svoju polirku , ima 6 brzina , platio je 400 kn i super je, nije profi,al opet bolje nego rucno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 moja artiljerija pasti ovisi za kaj ti treba, ja prvo poliram bijelom - skroz gruba skoro matira auto, onda idem na finu - žuta , i na kraju navoskam i rezultat je bling bling primjer od jucer http://www.pohrani.com/f/1F/89/28KFthMI/img4614.jpg a sad neznam koju ti pastu preporucit i za kaj ti tocno treba , ako hoces nekaj za fino poliranje, nekaj univerzalno onda ove dvije od 3m-a na sredini slike, crveni čep- ta je fina za mašinu, i žuti ona je za ruku ... 3m imperial , one su nesto jeftinije, cca 150kn al super su , dok su ove sa desne strane 250-300kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Imam ti ja Rupesovu polirku (regulacija brzine)...3M-ov cicak...set podloski 3M (3 vrste - gruba , srednja , fina)...set pasti 3M...i set krpica 3M...sve je rabljeno (ima i novih podlozaka i krpica) jer sam se bavio time...ja mislim da ti bilo tko moze potvrdit da je 3M vodeca tvrtka u polir pastama,a i u ostalim stvarima... Mogu ti poslikat ako si zainteresiran i dogovorimo se oko cijene za sve to. xxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted August 8, 2009 Author Share Posted August 8, 2009 Imam ti ja Rupesovu polirku (regulacija brzine)...3M-ov cicak...set podloski 3M (3 vrste - gruba , srednja , fina)...set pasti 3M...i set krpica 3M...sve je rabljeno (ima i novih podlozaka i krpica) jer sam se bavio time...ja mislim da ti bilo tko moze potvrdit da je 3M vodeca tvrtka u polir pastama,a i u ostalim stvarima... Mogu ti poslikat ako si zainteresiran i dogovorimo se oko cijene za sve to. xxxx Ajd mi poslikaj i reci cijenu. Posalji mi to sve na mail dadokisic@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Evo poslao sam ti na mail...i ajd mi molim te danas javi dali si zainteresiran jer mi se vec par ljudi javilo nakon mog posta GORE...pa da vidim kaj cu s tim jer se ja stvarno nemam vise vremena uz posao s tim zahebavat. Hvala. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now