Mramor Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Imam polovni airbag za volan. Da li ga trebam provjeriti prije montiranja i kako/gdje to uopće napraviti? Naravno pada mi na pamet otići u ovlašteni, ali možda postoji neko pametnije rješenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 ako nije ispucan/pretapiciran/pokrpan (o vozačkom pričamo) i ako nisu konektori od airbaga rastopljeni, 99% je ispravan.... ostali airbagovi nemaju plastike po sebi, pa ih vidis jel su tu ili ispucani:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 OK :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Mozes i izmjerit otpor unimetrom. Recimo ja sam provjeravao pirotehnicke zatezace pojaseva i airbag-ove. Na zatezacu (pricam za C5) je otpor bio 3 ohma, na airbagovima 2,2. A opcenito na autima, raspon otpora je od 2 pa do nekih 8. Mislim da ti je za VAG (ako pitas za skodu) oko 4 ohma za airbag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 sve ti je skoro 2,2 OHMA i nikada neguraj ništa u utikače airbaga:D trust me:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now