Jump to content

Folije preko automobila -- tko to radi?

Stepp

Recommended Posts

Mislim na ovakve stvari...

240sx_Camo.jpg

I kako se kreću cijene?

l_edeead304b033ec4f5f1870c2c8673e2.jpg

Ok ovaj je lakiran na taj način, no to je ono na što ciljam.. U crno sivoj varijanti..

july2.jpg

camo206c.jpg

2493d1240318975-camo-jeep-wrap-all02.jpg

:D BAPE style

nigo-mercedes-300sl-camo-1.jpg

camo300SL%232-thumb-540x405.jpg

Edited by Stepp

Jel tko u hr moze auto presvuci u foliju kao sta je na starom hrawebu bila tema sa onim crnim bmw-om presvucenim u bijelo komplet ?

čermak je svog cayenne-a tak presvukao u mat crnu, rekao je da je to radio u zg-u al je zaboravio kak se firma zove

Jel tko u hr moze auto presvuci u foliju kao sta je na starom hrawebu bila tema sa onim crnim bmw-om presvucenim u bijelo komplet ?

to je radio lukamarko u sloveniji, tako da ako se ne naše u zg, sigurno se da naci preko granice

zizz je svog obljepljivao

btw cijena toga je bliska cijeni lakiranja auta, ali ove maskirne folije su zakon, pogotovo ona na 206ici

čermak je svog cayenne-a tak presvukao u mat crnu, rekao je da je to radio u zg-u al je zaboravio kak se firma zove

E bas jucer sma blejao u tog cayenna i onak pitam se nije valjda netko toliki majmun da ga je isao lakirati ..

Ono sta je ziz radio je onak amaterski posao. Neznam jel sam vidio nedovrsen proizvod al strsanje folije na coskovima me uopce ne privlaci.

navodno je cijena 1000€ za auto. Po meni dobra investicija pogotovo za nekog tko bi volio probat novu boju na autu a imai opciju Undo :lol:

Za oblacenje auta u dugu boju, stvarno ne znam tko to kvalitetno radi. Da bi se to odradilo kako treba, a ne fuserski treba puno puno truda, te neke stvari cak na autu treba i raskopati.

Za obljepljivanje tipa maskirne boje na autu, mozda mogu odraditi (ne ovisi o meni), raspitam se sutra pa javim ti na PM.

Koji auto bi trebalo obljepiti ?

Da,možemo to napraviti,uzorak se štampa,i stavlja se tekuča laminacija,kao zaštita od kamenčića i sl.

Auto se treba rastaviti kao i za lakiranje,i sam lim nesmije biti udubljen/ispupčen/deformiran,jer će se sve vidjeti na samoj foliji.Dakle,priprema kao i za lakiranje.....

Ma ako nista; vidjet cu kod koga smo radili folije za Picasso / Branimir Centar taxije. Zanimala me okvirna cijena toga. Eventualno za jeep jer sam ga planirao lakirati dogodine. Pri tome su za ljepljenje sve povrsine osim krova koji je najveci i od fibera. Hauba, blatobrani vrata..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...