Jump to content

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Rene' date=' daj shvati jednu stvar...neće ti požutiti naljepnica...

Robi na svojem M3 ima lakirane čuljusti u crveno i na to naljepljena naljepnica i ništa nije požutilo...ja na svojem autu imam isto tako i sve najnormalnije šljaka, a i koliko smo još setova čeljusti lakirali...a i ne moraš si naručivati brembo nalje sa neta, tu si ih najnormalnije napraviš...[/quote']

To sam i ja rekao. On se boji miniwasha i onih koncentrata za ciscenje felgi.

Posted
Rene' date=' daj shvati jednu stvar...neće ti požutiti naljepnica...

Robi na svojem M3 ima lakirane čuljusti u crveno i na to naljepljena naljepnica i ništa nije požutilo...ja na svojem autu imam isto tako i sve najnormalnije šljaka, a i koliko smo još setova čeljusti lakirali...a i ne moraš si naručivati brembo nalje sa neta, tu si ih najnormalnije napraviš...[/quote']

Ma, znaš da sam retardiran kada se radi o mojim vozilima.:naughty:

Bega said:
Pošalji to meni,mada mislim da imam negdje,da mu to izradim.

Rene,koliko hočeš toga,kilo-dva? :)

Kak ide ona stvar? Krcem u čelo,... - ma PUSOM U ČELO SVIMA!:notworthy:

Bega, daj mi to isprintaj pa se zaletim do tebe - nisam vas 100 god vidio. :thumbsup:

Posted
  SVEN said:
  Raptor6767 said:
Ma, znaš da sam retardiran kada se radi o mojim vozilima.:naughty:

Jedno se gasi, drugo ne koči :P

QUOTE]

:rofl:

Ajde, nećemo u OFF, tema je odlična, ekipa daje super savjete.

Posted
  Raptor6767 said:
  SVEN said:

:rofl:

Ajde, nećemo u OFF, tema je odlična, ekipa daje super savjete.

Javim ti se sutra....

2 Rio....javi koliko kom. i koliko velike.

Posted (edited)

Evo, upravo došao doma na ručak, bio sam kod Bege da mi napravi te predloške - HVALA BEGA! :notworthy::notworthy::notworthy:

Dakle, jedna varijanta je spremna, sada još samo očekujem feedback za gdje i zašto sitotisak.

Edited by Raptor6767
Posted
  SlaX said:
bega jel ima jos tih brembo nalji, trebao bih i ja 2 kom ak nije problem javi na pm jel mozes napravit i kolko para

Znao sam!

Napravio sam ih više komada,pa navrati,i ti i Rio...i ako još netko treba. :thumbsup:

Posted
  Raptor6767 said:
Evo, upravo došao doma na ručak, bio sam kod Bege da mi napravi te predloške - HVALA BEGA! :notworthy::notworthy::notworthy:

Dakle, jedna varijanta je spremna, sada još samo očekujem feedback za gdje i zašto sitotisak.

Np. :dance3vs1:

Posted

Danas sam razgovarao sa dečkima vezano za plastifikaciju i rekli su mi da ako idem na varijantu farbanja BREMBO slova da koristim primer za plastiku, sad me zanima sljedeće:

Da li mi je to bolja varijanta ili da nalijepim BREMBO naljepnice i preko njih bezbojni lak?

Da li taj bezbojni lak može držati na plastificiranim kliještima da ne dođe do neke kemijske reakcije?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...