Bega Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Koji mail, na dajfolije.hr nema nigdi maila info@dajfolije.hr dajfolije@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Rene' date=' daj shvati jednu stvar...neće ti požutiti naljepnica... Robi na svojem M3 ima lakirane čuljusti u crveno i na to naljepljena naljepnica i ništa nije požutilo...ja na svojem autu imam isto tako i sve najnormalnije šljaka, a i koliko smo još setova čeljusti lakirali...a i ne moraš si naručivati brembo nalje sa neta, tu si ih najnormalnije napraviš...[/quote'] To sam i ja rekao. On se boji miniwasha i onih koncentrata za ciscenje felgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Rene' date=' daj shvati jednu stvar...neće ti požutiti naljepnica... Robi na svojem M3 ima lakirane čuljusti u crveno i na to naljepljena naljepnica i ništa nije požutilo...ja na svojem autu imam isto tako i sve najnormalnije šljaka, a i koliko smo još setova čeljusti lakirali...a i ne moraš si naručivati brembo nalje sa neta, tu si ih najnormalnije napraviš...[/quote'] Ma, znaš da sam retardiran kada se radi o mojim vozilima.:naughty: Pošalji to meni,mada mislim da imam negdje,da mu to izradim.Rene,koliko hočeš toga,kilo-dva? Kak ide ona stvar? Krcem u čelo,... - ma PUSOM U ČELO SVIMA!:notworthy: Bega, daj mi to isprintaj pa se zaletim do tebe - nisam vas 100 god vidio. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ma, znaš da sam retardiran kada se radi o mojim vozilima.:naughty: Jedno se gasi, drugo ne koči QUOTE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Ma, znaš da sam retardiran kada se radi o mojim vozilima.:naughty: Jedno se gasi, drugo ne koči QUOTE] :rofl: Ajde, nećemo u OFF, tema je odlična, ekipa daje super savjete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Koji mail, na dajfolije.hr nema nigdi maila aj stavi link na file da si i ja pokupim to.... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 aj stavi link na file da si i ja pokupim to.... :drink: http://rapidshare.com/files/280527079/brembo.zip.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 :rofl: Ajde, nećemo u OFF, tema je odlična, ekipa daje super savjete. Javim ti se sutra.... 2 Rio....javi koliko kom. i koliko velike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Inače, za sve ovakve stvari imate: http://www.brandsoftheworld.com/ Ogromna baza logotipa u vektorskom formatu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 (edited) Evo, upravo došao doma na ručak, bio sam kod Bege da mi napravi te predloške - HVALA BEGA! :notworthy::notworthy::notworthy: Dakle, jedna varijanta je spremna, sada još samo očekujem feedback za gdje i zašto sitotisak. Edited September 16, 2009 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 bega jel ima jos tih brembo nalji, trebao bih i ja 2 kom ak nije problem javi na pm jel mozes napravit i kolko para Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 bega jel ima jos tih brembo nalji, trebao bih i ja 2 kom ak nije problem javi na pm jel mozes napravit i kolko para Znao sam! Napravio sam ih više komada,pa navrati,i ti i Rio...i ako još netko treba. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Evo, upravo došao doma na ručak, bio sam kod Bege da mi napravi te predloške - HVALA BEGA! :notworthy::notworthy::notworthy: Dakle, jedna varijanta je spremna, sada još samo očekujem feedback za gdje i zašto sitotisak. Np. :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 Danas sam razgovarao sa dečkima vezano za plastifikaciju i rekli su mi da ako idem na varijantu farbanja BREMBO slova da koristim primer za plastiku, sad me zanima sljedeće: Da li mi je to bolja varijanta ili da nalijepim BREMBO naljepnice i preko njih bezbojni lak? Da li taj bezbojni lak može držati na plastificiranim kliještima da ne dođe do neke kemijske reakcije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now