Jump to content

Plastifikacija i graviranje kliješta

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Rene' date=' daj shvati jednu stvar...neće ti požutiti naljepnica...

Robi na svojem M3 ima lakirane čuljusti u crveno i na to naljepljena naljepnica i ništa nije požutilo...ja na svojem autu imam isto tako i sve najnormalnije šljaka, a i koliko smo još setova čeljusti lakirali...a i ne moraš si naručivati brembo nalje sa neta, tu si ih najnormalnije napraviš...[/quote']

To sam i ja rekao. On se boji miniwasha i onih koncentrata za ciscenje felgi.

Rene' date=' daj shvati jednu stvar...neće ti požutiti naljepnica...

Robi na svojem M3 ima lakirane čuljusti u crveno i na to naljepljena naljepnica i ništa nije požutilo...ja na svojem autu imam isto tako i sve najnormalnije šljaka, a i koliko smo još setova čeljusti lakirali...a i ne moraš si naručivati brembo nalje sa neta, tu si ih najnormalnije napraviš...[/quote']

Ma, znaš da sam retardiran kada se radi o mojim vozilima.:naughty:

Pošalji to meni,mada mislim da imam negdje,da mu to izradim.

Rene,koliko hočeš toga,kilo-dva? :)

Kak ide ona stvar? Krcem u čelo,... - ma PUSOM U ČELO SVIMA!:notworthy:

Bega, daj mi to isprintaj pa se zaletim do tebe - nisam vas 100 god vidio. :thumbsup:

Danas sam razgovarao sa dečkima vezano za plastifikaciju i rekli su mi da ako idem na varijantu farbanja BREMBO slova da koristim primer za plastiku, sad me zanima sljedeće:

Da li mi je to bolja varijanta ili da nalijepim BREMBO naljepnice i preko njih bezbojni lak?

Da li taj bezbojni lak može držati na plastificiranim kliještima da ne dođe do neke kemijske reakcije?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...