DRAGON Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Triba bi na Punta stavit neki kat, pre bucan mi je za ( sad ) svakodnevnu upotrebu, i volia bi postat malo legalan hahahaah. Ukrtatko cita sam malo na forumu o tim katalizatorima i naša sam na netu Magnaflow Racing katalizator 200 zeller. E sad vidim da se spominje 100 i 200 zeller, šta je to??? Meni Punto ima 200+ KS pa tražim nešto za tu konjažu
Saaber Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Triba bi na Punta stavit neki kat, pre bucan mi je za ( sad ) svakodnevnu upotrebu, i volia bi postat malo legalan hahahaah.Ukrtatko cita sam malo na forumu o tim katalizatorima i naša sam na netu Magnaflow Racing katalizator 200 zeller. E sad vidim da se spominje 100 i 200 zeller, šta je to??? Meni Punto ima 200+ KS pa tražim nešto za tu konjažu To ti govori na koliko ćelija je podijeljen. 100 ima 100 ćelija, 200 ima 200, jel. Više ćelija, manja protočnost, bolje sagorijevanje i ekološka prihvatljivost. Btw, meni se čini da baš kad imam katalizator nabustava sporije nego bez njega...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now