Jump to content

>> 2. Croatian drift challenge - amc zagreb - 4.10.2009. <<

Recommended Posts

Posted

Sve pohvale Marinu i co.Još jedan event i putokaz kako se to radi

Baš sam se nauživao gledajuči,a da sreća prati hrabre,vidjelo se i po vremenu,sunce je pržilo sve u 16. :)

• Replies 115
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Pohvale organizaciji i naravno deckima koji bokiraju ko ludi.... 28 natjecatelja je jebeni uspjeh za drift kod nas... samo tako nastavite!!!

i mala... mickina zamjerka je sexy car wash :)... da znam da je to nebitan dio svega i da smo svi dosli gledati bokiranje, ali kad vec netko placa te cure onda im treba objesnit da stvarno pranje auta i nije bitno... to bi trebao biti nusproizvod njihovog plesa, namakanja u vodi, skidanja i sto vec ide... go-go girls su bile dobre i na kraju spasile stvar... najte zmajerit :P

go drift!

Posted
Kolko vidim Zax je bio prijavljen sa svojim hachijem.

Bio je to nekad moj auto, a sada sam ga posudio od trenutnog vlasnika za vikend.

Posted
..da, ovaj put je bar bilo lijepo vrijeme, zadnji put usrala kiša ...

Šta, nema mene, nema slika,a?

Jebga momak, ja isto usro ovaj put, a u subotu nabavio nikona d90 :P

Posted (edited)
Cestitam, koju cifru je na kraju bacil ?

362 ks na 5800rpm i 1.8 bara boosta...proklizili su kotači čak i s trojcom u gepeku...nikak ga nije mogao točno izmjerit

004sx.jpg

Edited by RomanV
Posted

svaka čast svim vozačima, posebno mi se svidio drift taxi, vozio sam se s slovencem u bijeloj kocki s startnim brojem 03.

nisam mogao ostati do kraja pa me zanima jel ima negdije rezultat i popis vozača?

Posted
svaka čast svim vozačima, posebno mi se svidio drift taxi, vozio sam se s slovencem u bijeloj kocki s startnim brojem 03.

Vozio si se s Peterom Žvanom.

On je ukupni pobjednik Slovenskog i Hrvatskog prvenstva. :thumbsup:

Posted

cesticam vozacima na dobrim voznjama,a bome i organizaciji bilo je sve super.... :D

hahahaha ja sam pobjedio u virtualnom driftu u castrolovom satoru loooooooool :D ... kad nemamo ja i guma kola za pravi drift onda smo morali tam klince naprat na simulatoru hahahahha :D

za nagradu sam dobio voznju sa pobjednikom u pravom driftu :D ... al on je odma zbriso sa autom u boks... onda sam skocio mrđi u kola da me malo isprebaca po stazi... dobro to njemu ide ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...