robi Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Znači zanima di u Zg-u mogu dat napravit ključ za punta 2... Kodirani je.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 ja ću se ubacit, pošto meni treba izrada kopije daljinskog upravljača za rampu od dvorišta..? sorry na upadu, no da ne otvaram novi topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 punto2 ima noviju generaciju code ključa...takozvani roling sistem...iz moji saznanja nemože se klonirat kao što se to moglo prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Super brava, tržnica Jarun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Super brava, tržnica Jarun. jel mogu code generacije 2 (roling) klonirat il radit???:huh: neda mi se sad tražit po njihovj stranici, malo je opširna:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 jel mogu code generacije 2 (roling) klonirat il radit???:huh:neda mi se sad tražit po njihovj stranici, malo je opširna:drink: Iskreno, nemam pojma, ali mi sve kaj ne možemo napraviti šaljemo njima. Imaš i tel pa ih zvrcni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 super brava mi ne može pomoći, nisu u mogucnosti napraviti kopije daljinskih za rampe... upravo zvao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 super brava mi ne može pomoći, nisu u mogucnosti napraviti kopije daljinskih za rampe... upravo zvao. Pa ako se ne varam te rampe imaju u daljinskom sitne pinove koji imaju položaje 1 ili 0. Kupi se univerzalni daljinski i samo se ti pinovi poslože kao na originalnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 što da? a gdje da kupim negdje takvi mali daljinac? mislim, njubina sam sto se tice elektronike.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 što da? a gdje da kupim negdje takvi mali daljinac? mislim, njubina sam sto se tice elektronike.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Prvo rastavi daljinski pa pogledaj jel ima te pinove. Ako ima kupiš bilo koji univerzalni daljinski koje prodaju svi koji prodaju i rampe/garažna vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now