Bojan Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 auto mi se u zadnjih par dana poceo cudno ponasat u leru... ili radi na normalnom broju okretaja (cca 500 min-1) i guši se (trza, kašljuca) ili radi na oko povišenom broju okretaja (1300 min-1) i onda se ne guši... i u vožnji, kada skroz otpustim gas, ponekad pocne zatrzavat... motorić ler gasa? ako je, sta onda? ps. ako ima ikakve veze, auto ima plin s direktnim ubrizgavanjem.
gandi Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 first of all... dali ti se tako guši na plin ili benzin? ili na jedno i drugo?
Trojan Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Da nisu vakum crijeva na usisnoj? Meni je jedno vuklo falši zrak i nemirno je auto radio na leru......
Iggy_R Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja bi prvo pogledao MAF. I imaš li ti TPS?
Bojan Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 jednako je na plin i na benzin. imam TPS. I imam more vakum cijevcica... inace, nisam napomenio, samo u leru je tako, dok se na gasu sve normalno ponasa i radi savrseno. ne osjetim neki gubitak snage, ili nemirno ubrzavanje! dok drzim stisnut gas (nebitno koliko) sve je savrseno... ps. sta da pogledam s MAFom?
Bojan Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 e,rjeseno je ovo, bio je motoric ler gasa... skinio ga, naspricao WD40 unutra i sada opet radi savrseno!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now