Mario_S3 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Klošar je doktorirao kretanje sa DSGom i zaključio je da je najbolje krenuti sa 2500 al puni gas jer onda DSG prešalta na 7000rpm ako ide bez proklizavanja onda šalta na 6500 mislim, uglavnom brže je uz proklizavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 ovi gore videi, pa zar ne bi launch control trebao drzati gas na jednoj točci, a ne da ga nogom drzis na otprilike toliko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Klošar je doktorirao kretanje sa DSGom i zaključio je da je najbolje krenuti sa 2500 al puni gas jer onda DSG prešalta na 7000rpm ako ide bez proklizavanja onda šalta na 6500 mislim, uglavnom brže je uz proklizavanje Da, pa vidiš da svi preporučaju kretanje sa 2 400 okretaja i gas u pod! Meni vrti do 50-60 km/h kada ga na volanu šaltam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 ovi gore videi, pa zar ne bi launch control trebao drzati gas na jednoj točci, a ne da ga nogom drzis na otprilike toliko? Ovaj lc na dsg nije pravi lc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Klošar je doktorirao kretanje sa DSGom i zaključio je da je najbolje krenuti sa 2500 al puni gas jer onda DSG prešalta na 7000rpm ako ide bez proklizavanja onda šalta na 6500 mislim, uglavnom brže je uz proklizavanje nisam bas skuzio ovo krenuti sa 2500? Znaci ukljucit LC i drzat gas na 2500 pa odmah puni gas? U Sport modu uvijek salta na max broju okretaja, to nema veze sa proklizavanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 nema ovdje sta paziti na gas, gas je u podu ( pedala ), auto na 1500okr. napet i samo pustis kocnicu kad izvadis neke pare, lako ti ih na prvom parkingu uzmem, drugacije se nemam namjeru boriti s vjetrenjacama poput tebe ovo je jos jedna od tvojih gdje si puno jebao a picke vidio nisi? :doh: Kolko dugo si imao i vozio auto sa dsg-om? A sto se para tice, da imamo 2 ista auta sa dsg-om, rado bi pristao da mi pokazes kak me uzmes sa kretanjem na 1500 okretaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 oke oke dečki, nemojte se potuć pitanje za DSGovce - jel se može krenut s LCom ali da je UKLJUČEN ESP? jel probavo tko to? vidio sam da je Jezza to radio na ferarriu 599 i da je bolje krenuo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 ovo je jos jedna od tvojih gdje si puno jebao a picke vidio nisi? :doh: Kolko dugo si imao i vozio auto sa dsg-om? A sto se para tice, da imamo 2 ista auta sa dsg-om, rado bi pristao da mi pokazes kak me uzmes sa kretanjem na 1500 okretaja. u godinu dana sam sudjelovao u 31 utrku s DSG-om diljem europe i osvojili 15 pehara, a ti ? nisam te vidjao na startu, a jel ti vidis kak je ove godine startao Michelicz - pobjednik ovogodisnjeg seat eurocupa ili Clairet pa ih zvrcni i pitaj odakle im takav start ? jednom kad budes normalan i posreci ti se da udjes u VW motorsport, nadjes g. A.Lautneroa koji je sada tehnicki direktor motorsporta, mozes ga slobodno pitati kako se starta s DSG mjenjacem i koliko je on dugo imao i vozio suto s DSG-om :lol::lol::lol: za sada mos samo izvaditi pare, reci mjesto a ja cu rijesiti auto :P cekam ? ujutro sam na Salzburgringu, vjerovatno trazim picke s Lautnerom, pa ti ponuda vrijedi tek od ponedeljka :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 (edited) Haha pa ovo uopce nije launch control...kakvo prodavanje magle. Polo 1.4 75ks automatic (moga dede) ima isti takav LC, držiš bremzu i gas u podu i okretaji stanu na 2500 o/min, a sigurno to nisu zamislili kao LC, vec vjerovatno kao zastitu od trganja dijelova prijenosa. Edited October 1, 2009 by Koren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 dominik, problem u raspravi s tobom je sto si ti napuhan ko puran. Opet spominjes puste pehare, kao da ti ih itko osporava. Nisam znao da si to sve ti vozio i osvojio. Otprilike kao i u temi o grobniku. A odvozio si valjda 2 kruga ukupno, ti osobno. Al nevazno, da budem ontopic- Usporedjujes Lc na trkacem autu a mi ovdje laprdamo o vulgaris gti-ju. Moje pitanje i dalje stoji, kolko dugo si ga TI koristio, ne Colak il tko vec. Ti nabavi 2 ista auta a ja cu lovu. I sretno ti bilo gdje vec jesi. Vjetrenjaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 2xman, kakve veze ima što je on odvozio, on je svaki log sa utrke gledao, i vidio više informacija o utrci nego sami vozač koji to sve radi po osjećaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 usporedba Leona za trke i vulgaris GTI je debilna. sve da je mjenjač i isti milion drugih stvari na autu je drukčije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 @Mr G - kao sto sam napisao, usporedjuje trkaci auto sa stock GTI-jem. Cisto sumnjam da je dsg u jednom i u drugom isto podesen pa samim time ni rasprava nema smisla. Jer kao sto napisah, pricamo o dsg-u na stock gti-ju, njega sam imao, vozio i hebao mu mamu svaki dan. A Dominik mi prica o ovom il onom, peharima i kaj ti ja znam, a da je ikad sjeo u stock gti sa dsg-om, znao bi da kretanje na 1500 okretaja ne moze bit brzo. On apsolutno ima pravo pricat o tehnikalijama i uzivao sam citajuc onaj njegov thread o Colaku i kad su pocinjali u WTCC al ono sa cim mi se popeo je da stalno prica o nekoj varijanti gdje je on ovo ili ono, a zapravo nije on ni ovo ni ono nego njegov vozac. I kolko god znanja imao, opet nije on taj koji je hebao majku tom autu, koji je na grobniku odvozio ovo ili ono vrijeme. Dakle da ponovim, nit mu sporim znanje, pehare i zasluge i kajtijaznam, al ovak preko foruma, kao lik mi nikako ne ide pod kapu, bas kao ni ja njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 GTI ima jako veliku statičnu kompresiju i dosta momenta iz niskih gdje i nema turbine. Isto tako leon o kojem dominik priča ima vjerovatno jači motor, i isto tako i slikove... Ja sam napisao da točni okretaji sa kojih najbolje auto kreće ne možeš generalizirati. Pa niti tako reći da GTI kreće odlično sa 2500rpm, isto kao i sa 1500rpm, jer najbolji start ovisi o: vrsti motora, vrsti mjenjača, vrsti gume, vrsti podloge, vremenskim uvjetima, itd... Po meni turbo motor sa izraženom turborupom treba malo više okretaja. Ali više okretaja znači da će iste sekunde kad udari turbina zapaliti gume. S druge strane, svaki turbak ima dovoljno momenta u niskima i bez tubine u prvoj brzini da krene lijepo... GTI još više, jer se ponaša kao atmosferac sa prednabijanjem, a ne kao pravi turbak.. eto, just my 50cent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 svaki jebac majki VW GTI DSG golfova zna kako drzati 100% gasa biti u brzini i da motor stoji na 1500okr. a ti nam sad dokazi pred svima da nisi hebao, hebao pa promjenio ruku kao i 98% strucnjaka na ovom forumu :lol::doh: 2 Gabre, najbolje da i ti izvadis 100-200 eura, pa da vidis tko je debilana, govorimo o ubrzanju od 0-50km/h ima jos koji genijalac ????? :lol::lol: da organiziram neki group losing money:lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Ništa, onda kada je krenulo u tom smjeru - run u GTI-u DSG naplaćuje se 20,00€, a vi sa Dominikom rješavajte rezultate. Dao bih ga za manje, ali ne mogu zbog benzina!! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 svaki jebac majki VW GTI DSG golfova zna kako drzati 100% gasa biti u brzini i da motor stoji na 1500okr. a ti nam sad dokazi pred svima da nisi hebao, hebao pa promjenio ruku kao i 98% strucnjaka na ovom forumu :lol::doh: 2 Gabre, najbolje da i ti izvadis 100-200 eura, pa da vidis tko je debilana, govorimo o ubrzanju od 0-50km/h ima jos koji genijalac ????? :lol::lol: da organiziram neki group losing money:lol::lol: e pa dominiče, ako ćemo tako onda sa automatikom mos krenut i jednostavno iz lera, pusti kočnicu i nabij gas, eto ti super starta... karikiram. i ti si isto stvarno vjetrenjača, svima poklapaš. Previše si samouvjeren i tučeš po svom. no offense. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Ništa, onda kada je krenulo u tom smjeru - run u GTI-u DSG naplaćuje se 20,00€, a vi sa Dominikom rješavajte rezultate. Dao bih ga za manje, ali ne mogu zbog benzina!! :lol: eto i auto rijesen :cheer::cheer::thumbsup: Gabre, u pravu si, samo pare priredi i ti i xman, a prvo ce nam svim pokazati drzanje na 1500okr. jer onaj tko ima upalu grla najbolje zna o upali grla :lol::lol:, kakav kreten je taj xman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 ne spuštam se na tvoju razinu da bih se išao kladiti o nečem ovako debilnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 tak je, s debilima se kladis oko debilnih stvari, dok ne shvate, mozda, jednom, u dalekoj buducnosti,...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 ....atmosferac sa prednabijanjem.... Kakav je to? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Kakav je to? :huh: atmosferac sa prednabijanjem ti je upravo TFSI, jer ima 10.5:1 statični CR, što je po meni čisti atmosferac... I tako se ponaša, dok se ne zavrti turbbina kad dobije prednabijanje... Turbo motor sa 9:1 se ne može mjeriti sa TFSI atmosfercem sa prednabijanjem... TFSI nema turbo rupe, moment je trenutačan, a turbina služi samo za dodatni moment, više snage, bolja ekonomija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now