platinum Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Dal ima tko na forumu da se bavi prodajom drvne gradje? Naime trebam drvene grede 16x14 u nekoliko duzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 kolko i na kojoj lokaciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 NIje neka velika kolicina. Lokacija je Jarun. trebam 2 grede od 7,05m,3 od 4,50m i 6 njih od cca 2,20m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 oće bit vidljive pa trebaju bit A1 stanje ili će se prekrivat pa nije bitno ak je tu i tamo ispucana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 oće bit vidljive pa trebaju bit A1 stanje ili će se prekrivat pa nije bitno ak je tu i tamo ispucana? Nemogu bit ispucane jer ce biti vidljive. Idu u dnevni boravak Imas takve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Nemogu bit ispucane jer ce biti vidljive. Idu u dnevni boravak Imas takve? Mogu nabavit samo mi je problem transport jer imam austrijske koje su vrhunske ali se nalaze u Poreču Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Drvni centar Samobor Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 najpovoljnije di ja kupujem (u zadnje vrijeme puno) je WERK iz krapinskih toplica(guglaj werk,imaju web page)..+ kaj ti i dostavljaju i skipaju di očeš za 100 kuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 Mogu nabavit samo mi je problem transport jer imam austrijske koje su vrhunske ali se nalaze u Poreču Znam za nesto takvo slicno. Drvo iz Njemacke ali su bahato skupi:fear2::fear2: Skoro 4,5 puta skuplje od naseg drveta. A to mi je ipak malo prebezobrazno Svejedno hvala:thumbsup: Drvni centar Samobor Di je to u Samoboru? najpovoljnije di ja kupujem (u zadnje vrijeme puno) je WERK iz krapinskih toplica(guglaj werk,imaju web page)..+ kaj ti i dostavljaju i skipaju di očeš za 100 kuna Ovo je jako interesantno. Proguglat cu,hvala na info.:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 moja zena ima skladiste građevnog materijala, pa nazovi molim te ujutro i reci samo da te pale preporucio pa ce ti oni izdiktirat i cijene i sve tel. 01/6194433 Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 moja zena ima skladiste građevnog materijala, pa nazovi molim te ujutro i reci samo da te pale preporucio pa ce ti oni izdiktirat i cijene i sve tel. 01/6194433 Hvala! Sutra je subota. Jel rade? Dostava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now