Božić Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ovako, sinoc idem mijenjati neke šelne na usisu i jedno guemno crijevo od interkulera i sve ok...upalim auto, napravim đir i sve drži!!! Iza toga pola sata popijem kavu i idem promijeniti akumaultor, ovaj je star gotovo 5 godina koliko i auto i lagalo odlazi...skidam kleme i sva čudesa s starog aku.i stavljam novi Maxima 900dc...sve poslozim i auto nece upaliti:eek:... Učemu bi mogla biti kvaka:no:... Unaprijed hvala:notworthy:
Dario Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 klasika na ibizi,neki osigurac ti je na onoj ploci gore pregorio
Božić Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 To sam prvo pregledao...bio danas Hic s dijagnostikom i uopce nevidi auto! Neznam u cemu je problem...iskru baca normalno, ekeltronika sva radi, vergla al to je to...nista vise! Help
Dario Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 pumpa goriva i to si pregledo ???? ,ako velis da vergla i ima iskru jesi na seriskom ECU ili ?
Božić Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Unichip q+...pumpa se cuje kako fila, i ima dosta benzina, čak štovise malo preljeva...
Božić Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Probao...ne pali niti s unichipom ni na serijskom ecu! Daj jos koju ideju???
Dario Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 alarm neki imas nemas??? ,da nije do njega ,stvarno neznam što bi moglo biti
Božić Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Daljensko paljenje, slagali ga jos prosle god TnT radionica...normalno radi, otvara, zatvara...sve, čak i proba upaliti:rofl:!
Dario Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 zovi 091 6565 100 Zeljko iz TNT moguce da je osigurac na alarmu za pumpu goriva izbacio
Božić Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Taman prije par min pricali, tek sutra moze doci pogledat covjek pa napraviti nesto!
Dario Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 jebiga ,pogledaj ti jos jednom sve osigurace i one u kabini
Mario_S3 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ne možeš samo tako ištekati Unichip, treba ti bridge plug Unichip zna otić ako napon na autu bude preko 16V, to se desi ako ideš paliti auto sa starterom, možda ti je to otišlo. To Dastek prizna pod garanciju (barem je tako meni bilo)
Božić Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Cuo sam se s Gosp.Damirom sto je lagao elektroniku i kaze da j u Ljubljani i da nemam brige, Unichip je pod garancijom i sve! Sad sam zvao Hak, posto imam 7 vozila kod njih i za sve placam clanarinu pa rekao da jednom to iskoristim...za cca 40 min netko ce doci i vidjeti sto je!
Božić Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Vec sam sredio sa Hicom, cim mu se buraz vrati sa puta on ce mi srediti auto! Ipak je stariji je stariji buraz pametniji, hvala na trudu:notworthy:!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now