Mexx Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 zanima me ko u HR moze dobro a opet umjereno povoljno polirat felge...tocnije 4 ruba ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 netko je neki dan postao oglas na bmwclubu....nemam nikakva iskustva ali cuti prenijet oglas: Poliramo alu felge i ostale djelove od aluminija, mesing ...(npr. poklopci motora, zadnje vilice...).Priprema za kromiranje. Kontakt: BLIC d.. Školska 36 40324 Goričan http://www.blic-inox.hr tel./fax: 040/601-500 Email: dubravko.lesinger@ck.t-com.hr Dubravko Lesinger 099 6763517 prije oštečena "kromirana felga" nakon skidanja boje("kroma") polirana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 jea rajt....zva sam ih i traze mi 4200 kn,nemogu samo rub nego cijelu felgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 ironic sa vwcc? evo slike mojih bivsih parabolki koje je frendu ispolirao sjaje se ko staklo, a cifra nije bila velika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 cuo sam se sada sa krunom. kaze od 800-1000 kn za sva 4 ruba. to je fer cijena... molim savjete kako da saljem felge i koliko ce me doc? iz splita do kruna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 ironic sa vwcc? Yep,njegov buraz to radi,mislim da je cca 200kn po felgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazo Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Ja ti isto preporucujem Romchia,a ako se i odlucis za Krunu nije bed.I s njim sam si ok,tak da ih mozes meni poslat.A ti sad vidi dal CityE ili bus..Meni draza 1.opcija al vidi koja je para u pitanju Romchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 moze lock.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 kaj si odlucio nakraju?? odaj nam tajnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 nasa sam jednog covika u imotskome,kazu svid a radi odlicno pa mi ej lakse napravit 50 km do njega nego se jebat sa pakovanjem,slanjem..... uglavnom kad budu gotove stavim slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now