TomiTraktor Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 hahaha peras sad i tvoj mora zgledati ko E92 M3
Peras Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 (edited) silbergrau ti se zove boja ili space gray Koliko san naša to su dvi različite šta si napisa; Silbergrau je svijetlija i oznaka joj je A08 dok je spacegrau (space grey) tamnija i nosi oznaku A52 Aj bar mi specificiraj koja je točno na slikama pa da znam tražit Edited October 13, 2009 by Peras
Peras Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 hahaha peras sad i tvoj mora zgledati ko E92 M3 Nije mi do toga, boja je extra, eto vidiš nisan ni zna da BMW ima baš nijansu koju tražim A jesi vidija slike; nemoš mi reć da neće auto izgledat bolje u toj boji?
TomiTraktor Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nije mi do toga, boja je extra, eto vidiš nisan ni zna da BMW ima baš nijansu koju tražim A jesi vidija slike; nemoš mi reć da neće auto izgledat bolje u toj boji? ovaj M3 izgleda mrak...jedna od boljih boja Pogledaj i onu VW-ovu sto je dario stavio...mozda je jos bolja, samo nije na toliko atraktivnom autu pa ne izgleda WOW
KA2001MR Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 tu si potraži ako ti se što sviđa http://www.alsacorp.com/pearls.htm to ti je držala firma blik di sam ja kupio boju, ili prođi do ljubljane do njih ili ih kontaktiraj http://www.flashchrome.si/index.php?p=3 oni su meni miješali boju, samo im objasni što želiš ili donesi sliku pa će ti složit boju i napisat recept za boju u gramima svaka preporuka
Mattas Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ova boja koju platinium ima na svojem cabriu je ta s kojom sam ja radio. Predobra je.:notworthy: Odi kod lakera i vidi si na karticama sive boje mora pisati kod:thumbsup:
Risbo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jel ideš u zg uskoro? Dodješ do mene i odemo do dućana s bojama i ubi se u gledanju listića - ima ih valjda 10 tisuća Ili probaj nazvati našu poslovnicu u Solinu pa tamo vidi - 021/260-040
vjeko Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 daj mu i popust odmah ponudi pizdek ionak su ga iviceki upoznali
Peras Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jel ideš u zg uskoro?Dodješ do mene i odemo do dućana s bojama i ubi se u gledanju listića - ima ih valjda 10 tisuća Ili probaj nazvati našu poslovnicu u Solinu pa tamo vidi - 021/260-040 Auto će prije na lakiranje nego ja u ZG - neman s čim A zamisli naslova u novinama; ubiše ga listići - lol :lol: Otić ću do solina bacit oko... sićan se di je kad smo zadnji put iskrcavali one bombe hahaha daj mu i popust odmah ponudi pizdek ionak su ga iviceki upoznali I u garažu pustili kad je tribalo :thumbsup: Popust bi bio najs :naughty: Preporuka za boju; Glasurit ili Sikkens?
Mexx Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 glasurit je isto ko i skiikens koliko znam. u svakom slucaju sikkens je zakon zasada....sa autoclear lv lakom
vedranE36 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 moj je auto pituran sa glasurit bazom i lakom kupija san najbolji i najskuplji lak od njih auto mozes poglet kad god oces u splitu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now