Peras Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 (edited) Zanima me antracit metalik boja za opiturat auto, ima li ko broj boje ili nešto slično da odgovara toj boji. Evo recimo moj auto je sad metalik srebrena i ja bi ga u tu antracit, pa ako ima koji fotošop znalac da mi to obradi usput ako nije problem: A ja bi ovo: EDIT: evo ovo san naša na netu: http://www.cardata.com/spoilers/Car_Paint_Colors/Acura_paint_codes.htm Sedma po redu; Anthracite Metallic NH-643M , jel to to?! Edited October 11, 2009 by Peras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 Evo kako izgleda u toj boji kad se fotošopira (sa tamnijim šajbama): Ajmo ideje, prijedlozi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 predobro izgleda super ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Me like it!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 hmm moga bi ti ukrasti ideju :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Ili tako nesto ili kao od honde civic.... galaxy grey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 Ili tako nesto ili kao od honde civic.... galaxy grey E i ova je baš ono za zagledat se... Daj ima li ko brojeve koji odgovaraju recimo mobihelovoj bazi boja (Anthracite Metallic NH-643M je oznaka originalne Acurine boje)?? Ajmo lakireri, help Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 http://www.civinfo.com/wiki/images/d/d6/Civstorm.jpg ima u kr jedna ovakva potpuno ista...predobro izgleda auto...boja odlična..ja bi svoje ultre u tu boju Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 (edited) Edited October 11, 2009 by BaGy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 dud zasto piturat? jesi ti lud? pa nije limu nista jel te to mala natjerala da joj pase uz haljinu? daj radije coltov awd pogon kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 Jooo Bagy, previše "ricey" mi je takav , I like to keep it simple. Auto je OK tvornički sa ovim rubnjacima i sranjima, neću se sad puno zajebavat sa kemijama, triba ga samo piturat u neku dobru nijansu. EDIT: ova druga može proć al ću liti moć frigat jaja na crnom krovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Jooo Bagy, previše "ricey" mi je takav , I like to keep it simple.Auto je OK tvornički sa ovim rubnjacima i sranjima, neću se sad puno zajebavat sa kemijama, triba ga samo piturat u neku dobru nijansu. EDIT: ova druga može proć al ću liti moć frigat jaja na crnom krovu imas klimu ali ove dolje lipove bi obavezno u crno za prvu sliku sam znao da neces...nisi ti styler :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 (edited) dud zasto piturat? jesi ti lud? pa nije limu nista jel te to mala natjerala da joj pase uz haljinu? daj radije coltov awd pogon kupi Coltov pogon ne može izdržat niti približno moment koji razvija moj motor, slomit će ga na prvom startu :huh::no: A piturat ću ga sad, oću ga dovest u savršeno stanje, još mi ostalo to i amortizeri 2 Bagy: Ma jebo klimu kad tek dođeš i otvoriš vrata a ono 382°C unutra, klima oladi tek posli... Evo ovako, ide antracit sigurno: Edited October 11, 2009 by Peras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Predobar mi je Proton, baš je napet pogotovo u ovoj antacitnoj boji. Ovdje imaš više-manje sve kodove boja http://www.paints4u.com/AutoColours.aspx?ProductID=5407 Rover i BMW imaju odlične nijanse tih boja(znam kad sam farbao felge frendu) samo sam zaboravio kod, a benelli ima jednu, ali ima brdo metala u sebi pa jako sjaji na suncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 (edited) Predobar mi je Proton, baš je napet pogotovo u ovoj antacitnoj boji.Ovdje imaš više-manje sve kodove boja http://www.paints4u.com/AutoColours.aspx?ProductID=5407 Rover i BMW imaju odlične nijanse tih boja(znam kad sam farbao felge frendu) samo sam zaboravio kod, a benelli ima jednu, ali ima brdo metala u sebi pa jako sjaji na suncu. Nema Acure u popisu proizvođača Evo vidim u BMW-ovim nijansama sive ima STERLING GREY i TITAN GREY II, ali ne mogu baš po ovoj sitnoj sličici vidit točno jeli to to EDIT: Ovo je SAAB titan grey: Edited October 11, 2009 by Peras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Nema Acura, ali ima Honda-trebala bi biti ista paleta boja. Ovo je Benellijeva-ne znam kod, ali da vidiš:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 (edited) Nema Acura, ali ima Honda-trebala bi biti ista paleta boja. Ovo je Benellijeva-ne znam kod, ali da vidiš:thumbsup: Ma znam ja da je to isti k, ali nema je pod hondinom paletom, fak Ovo šta si stavija mi se pari extra, doduše dosta je tamna ali nije slikano na suncu pa se nemoš baš orjentirat, ali ovako na prvi pogled je super! EDIT: Opet saab titan grey: Edited October 12, 2009 by Peras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Presvjetla;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 imaš od VWa United grey jebena boja uzivo http://www.bouncethem.com/upload/112008/723cbfeeab04219b1785537bed865e3b.JPG http://i301.photobucket.com/albums/nn70/brandonarpin/IMG_2249.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Predobra boja, meni se isto mota po glavi Astru možda taku lakirat... Nego, po meni najlipša nijansa: Inače, auto od Platinuma s foruma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 (edited) Predobra boja, meni se isto mota po glavi Astru možda taku lakirat... Nego, po meni najlipša nijansa: Inače, auto od Platinuma s foruma... Izvrsnaaaaaaa :thumbsup::thumbsup: Broj boje Iggy, Platinum?!? ajmo pliz 2 Dario: Neće da se uvati boja od VW-a na njega, odbacuje je kao strani organ :lol: Edited October 13, 2009 by Peras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 da i mene zanima koja je ovo boja mada i ona Benellijeva je pre dobra!ima ko njen kod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bara Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 bmw ima najljepšu antracit definitivno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Izvrsnaaaaaaa :thumbsup::thumbsup: Broj boje Iggy, Platinum?!? ajmo pliz 2 Dario: Neće da se uvati boja od VW-a na njega, odbacuje je kao strani organ :lol: silbergrau ti se zove boja ili space gray meni je ta boja jedna od ljepših see this... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 (edited) Pre pre predobrooo!!! Brooooj brate, brooooj boje napiši Edited October 13, 2009 by Peras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now