SVEN Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 očito nisi vidio nastavak rečenice do koliko cca ks idu.... niti znam koliko drže niti me briga,samo sam prenio info koji su mi dali ljudi koji su to radili htio sam naglasit da idu duplo od onog sto si ti tvrdio...dakle ne 2-3-5 ks vise nego 50. za mene ipak zamjetna brojka :drink:
Marko Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Oznaka motora je ukucana na blok motora na spoju sa mjenjačam, kod anlansera. Jako teško češ je pročitati bez malo rastavljanja i čišćenja... vidi se ko ima hobi rastavljanje fauvejaca drito je bilo tako, ostatak motora je cist i suh , jedino ta oznaka zahrđana ,malo razrjeđivaca i drotkefe cuda radi. nebih je nasao da me nisi tocno uputio. cak nije tam ko na onim slikama iz autodate. nego skroz dolje nisko. fala :thumbsup: motor je AGR , sad samo saznat na kolko je to chipano....
Risbo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 onda na valjke odeš A uostalom dodješ do mene pa vidimo koji je ECU unutra i odmah ti kažem kak se čipa i na kolko ide normalni čip
Marko Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 strah me tebe, ti bi odma flexu van ecu po pola i onda gledao :huh: javit cu ti se moram prvo dovest auto u vozno stanje.
R5GTT Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 htio sam naglasit da idu duplo od onog sto si ti tvrdio...dakle ne 2-3-5 ks vise nego 50. za mene ipak zamjetna brojka :drink: ne znam di sam ja nešto tvrdio ili sam napisao da mislim osim toga piše sa kojom turbinom i diznama, ako ti imaš info da sa time ide na više slobodno me prosvjetli
SVEN Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 rekao si ''ti motori idu na 160ks bez otvaranja'' ja sam te samo ispravio i napisao da ''ti motori idu na 200ks bez otvaranja '' get the point ?!
Marko Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 emmmm kolko dojde nova turbina? :lol: znam da je reparacija 2500 , al nekak mi ce cini da se ovo neda "reparirat" krilaca na kompresorskom impeleru..... nema nesto je uletilo i pobrusilo ih lufta na osovini par mm u svim smjerovima. :huh: nisam znao da je ispusna grana komadu s turbinskim kucistem . bem ti fauve.
Kroky Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 mislim da nebi smjela bit vise od 5-5,5k kn. nazovi u pinjusic ili kirschner pa pitaj
R5GTT Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 da naravno da se vidi pumpa ! to je 90 ili 110 ks motor... oznaka motora se nalazi s prednje strane na bloku ali obično je toliko hrđav da treba malo počistiti da se vidi mali pravokutnik strojno obrađen,na njemu je ukucan kod i broj motora ispod treće dizne otprilike mislim da 1.9 TDI ide do cca 160 ks bez otvaranja itd. i ako ima dizne i turbinu od 110 ks rekao si ''ti motori idu na 160ks bez otvaranja'' ja sam te samo ispravio i napisao da ''ti motori idu na 200ks bez otvaranja '' get the point ?! prvo pročitaj kako piše a onda drži nastavu... get the point ?!
Jambo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 emmmm kolko dojde nova turbina? :lol: znam da je reparacija 2500 , al nekak mi ce cini da se ovo neda "reparirat" krilaca na kompresorskom impeleru..... nema nesto je uletilo i pobrusilo ih lufta na osovini par mm u svim smjerovima. :huh: nisam znao da je ispusna grana komadu s turbinskim kucistem . bem ti fauve. uuuuu... zajeb brale.... http://www.dieselevante.it/turbochargers.asp pogledaj tu po snazi i modelu motora koja turbina ide.... mislim da je gt1544s i K03.....
Nikica Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jedan mali ot imam ti ako oces sa passata 1.9 tdi 130 konja turbinu
Marko Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 jedan mali ot imam ti ako oces sa passata 1.9 tdi 130 konja turbinu fala na ponudi, uzeo bi novu istu ovakvu
Marko Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 rjeseno , fala svima na pomoci moze lock
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now