rio_cyber Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ha sam mu rekao da napravi kalup rade i dela direkt full od karbona, hebes presvlacenje... a za 5 ljudi mu se vec isplati raditi kalup... - izvoz ;P
Raptor6767 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ha sam mu rekao da napravi kalup rade i dela direkt full od karbona, hebes presvlacenje... a za 5 ljudi mu se vec isplati raditi kalup... - izvoz ;P Apsolutno, dapače - ALI da je KVALITETNO, a ne fušeraj. Evo, već na clio197.net bi ziher 3-5 ljudi uzelo difuzor, pogotovo ako nije presvučen, sa renault-klub.hr bi ziher 3 ljudi uzelo, a sigurno i sa ostalih stranih foruma. Pogotovo ako bi bio VRHUNSKI posao - to mu je najbolja reklama. :notworthy::thumbsup:
rio_cyber Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pa ak je dobro za cika pulica, dobro bu i za picajzle s reno forum-a (mozda ipak ne , nikad ne znas) ;P ak si propustio .... polimerna lisnata opruga.... ,radio sam je u firmi materijal je unidirectional staklo(stakleno tkanje)20 slojeva i epoxy smola,i naravno neizbjezno presanje i pecenje na nekih 100stupnjeva celzijeviha eto i slike danas dosli decki u radionu,radit cemo prednji kraj komplet od stakla i epoxy-a jer sad ima 1200 kg a cilj je 900kg. par slikica o pas kosti kolke su slike,moram ih smanjit,bude potrajalo pa cu zamjenit.:glup vidi baje bubija tranu nafiksane od smole...
bubinjo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 (edited) presvuc ovaj difuzor je vrlo komplicirana stvar,i vjerovatno nebi dobro ispalo bez kalupa ili vakuuma,po meni ako vas vec ima dosta koji bi htjeli carbonski difuzor bi bilo jednostavnije i isplativije da se napravi kalup i onda samo da se sibaju komadi van,jer kao sto i sami vidite vrlo je zajeban oblik i malo je poveci jel.. edit:znaci trebao bi za pocetak jedan takav difuzor za skinut kalup(po mogucnosti lakirani,da nije ona plastika crna,jer inace bum slajfo kalup do imendana da ga zagladim do p2000 i vise) Edited November 3, 2008 by bubinjo
Zrmi RS Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pa ja te zovem ali ti se nejavljas da ti posaljem difuzor:)) Ceka samo da mi das adresu da ti dodje city expressom.Onaj broj koji te zove sam ja
kratki spoj Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 bubinjo pošalji mi cijene na pm svega vezanog za carbon!!
13snc Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 daj bubinjo.. trgni se malo.. ljudi oce trosit lovu...
Zrmi RS Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Meni nisi odgovorio???? Zelis da ti saljem difuzor ili?
Zrmi RS Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jesi ziv bubi,ja te pokusavam dobit da se dogovorimo a imas i pm;)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now