Jump to content

Spustio dodatno auto i sad lupa,kako to riješiti???

Recommended Posts

Auto a3 8l ,spustio sam ga dodatno i sad je fino spušten,u zavojima i preko rupa lupa mi vilica o balans štangu koliko sam vidio...gume nigdje ništa ne stružu,samo to lupa preko rupa...felge su original od tt-a tako da et i sve ostalo odgovara...kako ste vi to na a3 riješili koji su ga spuštali???

I onda me hebu da je slabo spušten eto mi ga na :doh::D

moraš kupiti balans štangu od četvorke r32, cca 500-600kn, to je boljka na četvorki i a3 kad se ide preko 5cm mislim

imaš o tome temu na VWCC i imaš kataloški broj tamo za to odmah

baš od četvorke r32 ili može i od a3 ali quattro?Bolje da provjerim,nego da dva puta kupujem...

Nisam,zašto?Šta uz ovu drugu balans štangu mi treba i to ili ?:huh:

netreba,imam isti problem na golfu,balans stanga sa r32 mi je stigla neki dan -cca 1000kn sa gumicama

kvaka je u tome sta ova od r32 prolazi ispod poluosovine pa ga mozes jos spustit:D

a tako da, al svejedno, nije valjda da su smistene jedna ispod druge?

:doh:

a neznam kako bi ti objasnio. jedna ispod druge ali okomito,s tim da dio stange koji je iznad poluosovine jos i uvinut kao sluvo U. mozes ga spustit 4-5cm kao normalan covjek i to je sve u redu i nista ne udara dok ne stavis gevinde i zabijes u pod

i kod mene "lupa"

prilikom LAGANE voznje i motanja u stranu, kad vozim cca 10-15 na sat imam osjecaj da cu ostat bez prednjeg kraja

doslovno

tup tup bum tlup

sta bi moglo biti? gewinde su na autu, spustene su skoro do kraja, gume i ostalo nigdje nista ne struze, gore na muldi, onaj vrh od amortizera ili sto je tocno vec, i "lim" tj navoj koji ga drzi je odmaknut od mulde 5-6mm ili vise cak, jel to treba tako biti? mislim da to prije nije bilo tako, nemogu se sjetit...

i gore je povezivac muldi koji cini mi se doprinosi lupanju:)

da probam dignut auto ili?

netreba,imam isti problem na golfu,balans stanga sa r32 mi je stigla neki dan -cca 1000kn sa gumicama

kvaka je u tome sta ova od r32 prolazi ispod poluosovine pa ga mozes jos spustit:D

di si to uzeo?ja zvao u cerini kaže 800 kuna...a sad čekam nnekog lika s vwcc-a da ima tih novih oriđiđi balans štangi od r32 za 400 kuna ako se nevaram..Btw jesi ti mjenjao sebi selene?Meni obično propišali nakon 3 mjeseca...sad moram te pune...:doh:

di si to uzeo?ja zvao u cerini kaže 800 kuna...a sad čekam nnekog lika s vwcc-a da ima tih novih oriđiđi balans štangi od r32 za 400 kuna ako se nevaram..Btw jesi ti mjenjao sebi selene?Meni obično propišali nakon 3 mjeseca...sad moram te pune...:doh:

u porsche-u:thumbsup: odlicni su,brzo je stiglo:thumbsup:

seleni jako pate sa vecim felgama,ja sam uzeo od audija s3 i nema problema:cool::cool:

Recimo KW ima stabilizator set za takve sllučajeve - za 1500 do 2000 kn

Normalno u setu se dobije deblji stabilizator, spone, seleni i nosači...

kako deblji stabilizator? konkretno na mk4 ovisno o motoru moze biti 21mm ili 23mm debljine,nema hocu deblje ili tanje -ili se varam?

i kod mene "lupa"

prilikom LAGANE voznje i motanja u stranu, kad vozim cca 10-15 na sat imam osjecaj da cu ostat bez prednjeg kraja

doslovno

tup tup bum tlup

sta bi moglo biti? gewinde su na autu, spustene su skoro do kraja, gume i ostalo nigdje nista ne struze, gore na muldi, onaj vrh od amortizera ili sto je tocno vec, i "lim" tj navoj koji ga drzi je odmaknut od mulde 5-6mm ili vise cak, jel to treba tako biti? mislim da to prije nije bilo tako, nemogu se sjetit...

i gore je povezivac muldi koji cini mi se doprinosi lupanju:)

da probam dignut auto ili?

moguće da je tanjurić amortizera. otišli ležajevi na tanjuriću, dobio lufta pa sad ima mjesta i lupa na rupama.

kako deblji stabilizator? konkretno na mk4 ovisno o motoru moze biti 21mm ili 23mm debljine,nema hocu deblje ili tanje -ili se varam?

Pa deblji je jer ga cijelog mjenjaš, zajedno sa nosačima, selenima i sponama.

Tak da možeš staviti i 30mm ak hoćeš.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...