bravo-ri Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Auto a3 8l ,spustio sam ga dodatno i sad je fino spušten,u zavojima i preko rupa lupa mi vilica o balans štangu koliko sam vidio...gume nigdje ništa ne stružu,samo to lupa preko rupa...felge su original od tt-a tako da et i sve ostalo odgovara...kako ste vi to na a3 riješili koji su ga spuštali??? I onda me hebu da je slabo spušten eto mi ga na :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 moraš kupiti balans štangu od četvorke r32, cca 500-600kn, to je boljka na četvorki i a3 kad se ide preko 5cm mislim imaš o tome temu na VWCC i imaš kataloški broj tamo za to odmah Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 moraš kupiti balans štangu od četvorke r32, cca 500-600kn, to je boljka na četvorki i a3 kad se ide preko 5cm mislim imaš o tome temu na VWCC i imaš kataloški broj tamo za to odmah baš od četvorke r32 ili može i od a3 ali quattro?Bolje da provjerim,nego da dva puta kupujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 jesi uzeo drop links kad si kupio gewinde? (spone, al krace od orginalnih) Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 može i od a3 quatro evo pa sam pročitaj pa ćeš biti siguran http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=27778&hl=balans+%C5%A1tanga i ovo i sve će ti biti jasno http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=25911&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 jesi uzeo drop links kad si kupio gewinde? (spone, al krace od orginalnih) Nisam,zašto?Šta uz ovu drugu balans štangu mi treba i to ili ?:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Nisam,zašto?Šta uz ovu drugu balans štangu mi treba i to ili ?:huh: netreba,imam isti problem na golfu,balans stanga sa r32 mi je stigla neki dan -cca 1000kn sa gumicama kvaka je u tome sta ova od r32 prolazi ispod poluosovine pa ga mozes jos spustit:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Nisam,zašto?Šta uz ovu drugu balans štangu mi treba i to ili ?:huh: nebi bilo lose, jer su orginalne sad dosta jace napete pa ce prije otic. meni su i krace bile malo napete pa su se gumice na krajevima raspale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 cek, gdje je vama ucvrscena blaans stanga kad vam vilica lupa u nju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 cek, gdje je vama ucvrscena blaans stanga kad vam vilica lupa u nju? poluosovina lupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 poluosovina lupa a tako da, al svejedno, nije valjda da su smistene jedna ispod druge? :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 a tako da, al svejedno, nije valjda da su smistene jedna ispod druge?:doh: a neznam kako bi ti objasnio. jedna ispod druge ali okomito,s tim da dio stange koji je iznad poluosovine jos i uvinut kao sluvo U. mozes ga spustit 4-5cm kao normalan covjek i to je sve u redu i nista ne udara dok ne stavis gevinde i zabijes u pod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 jesi uzeo drop links kad si kupio gewinde? (spone, al krace od orginalnih) To ovisi o proizvođacu, i njegovim uputama, jer nije na svim gewindama na istoj visini hvatiste za spone Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 jel lupa ako staviš sportline federe(5 cm)? inače evo ti kat broj štange od A3 quatrra 1J0 411 305 AD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 kroky... kakve su to "krace" spone??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 i kod mene "lupa" prilikom LAGANE voznje i motanja u stranu, kad vozim cca 10-15 na sat imam osjecaj da cu ostat bez prednjeg kraja doslovno tup tup bum tlup sta bi moglo biti? gewinde su na autu, spustene su skoro do kraja, gume i ostalo nigdje nista ne struze, gore na muldi, onaj vrh od amortizera ili sto je tocno vec, i "lim" tj navoj koji ga drzi je odmaknut od mulde 5-6mm ili vise cak, jel to treba tako biti? mislim da to prije nije bilo tako, nemogu se sjetit... i gore je povezivac muldi koji cini mi se doprinosi lupanju:) da probam dignut auto ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bravo-ri Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 netreba,imam isti problem na golfu,balans stanga sa r32 mi je stigla neki dan -cca 1000kn sa gumicama kvaka je u tome sta ova od r32 prolazi ispod poluosovine pa ga mozes jos spustit:D di si to uzeo?ja zvao u cerini kaže 800 kuna...a sad čekam nnekog lika s vwcc-a da ima tih novih oriđiđi balans štangi od r32 za 400 kuna ako se nevaram..Btw jesi ti mjenjao sebi selene?Meni obično propišali nakon 3 mjeseca...sad moram te pune...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 di si to uzeo?ja zvao u cerini kaže 800 kuna...a sad čekam nnekog lika s vwcc-a da ima tih novih oriđiđi balans štangi od r32 za 400 kuna ako se nevaram..Btw jesi ti mjenjao sebi selene?Meni obično propišali nakon 3 mjeseca...sad moram te pune...:doh: u porsche-u:thumbsup: odlicni su,brzo je stiglo:thumbsup: seleni jako pate sa vecim felgama,ja sam uzeo od audija s3 i nema problema:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Recimo KW ima stabilizator set za takve sllučajeve - za 1500 do 2000 kn Normalno u setu se dobije deblji stabilizator, spone, seleni i nosači... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Recimo KW ima stabilizator set za takve sllučajeve - za 1500 do 2000 knNormalno u setu se dobije deblji stabilizator, spone, seleni i nosači... kako deblji stabilizator? konkretno na mk4 ovisno o motoru moze biti 21mm ili 23mm debljine,nema hocu deblje ili tanje -ili se varam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujo Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 i kod mene "lupa" prilikom LAGANE voznje i motanja u stranu, kad vozim cca 10-15 na sat imam osjecaj da cu ostat bez prednjeg kraja doslovno tup tup bum tlup sta bi moglo biti? gewinde su na autu, spustene su skoro do kraja, gume i ostalo nigdje nista ne struze, gore na muldi, onaj vrh od amortizera ili sto je tocno vec, i "lim" tj navoj koji ga drzi je odmaknut od mulde 5-6mm ili vise cak, jel to treba tako biti? mislim da to prije nije bilo tako, nemogu se sjetit... i gore je povezivac muldi koji cini mi se doprinosi lupanju:) da probam dignut auto ili? moguće da je tanjurić amortizera. otišli ležajevi na tanjuriću, dobio lufta pa sad ima mjesta i lupa na rupama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 kroky...kakve su to "krace" spone??? ma na ovo sam mislio http://www.myhraweb.com/showpost.php?p=238853&postcount=888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 moguće da je tanjurić amortizera. otišli ležajevi na tanjuriću, dobio lufta pa sad ima mjesta i lupa na rupama. Kako rijesiti I ako znas mozda gdje? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 zamjeni kompletni lezaj amortizera, za ibizu je oko 250kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 kako deblji stabilizator? konkretno na mk4 ovisno o motoru moze biti 21mm ili 23mm debljine,nema hocu deblje ili tanje -ili se varam? Pa deblji je jer ga cijelog mjenjaš, zajedno sa nosačima, selenima i sponama. Tak da možeš staviti i 30mm ak hoćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now