Jump to content

Recommended Posts

Posted

razmisljam kakav je to osjecaj u krivini kad imas stabi od 30mm.......pravac -----> ravno u grabu :) ...26mm je max od H&R.

ovaj stelajuci drzac ne mjenja nis (osim prazninu u novcaniku) jer radius ostaje isti.....

• 3 weeks later...
Posted
Kako rijesiti I ako znas mozda gdje? Hvala

ja sam to sebi sam radio. skineš amortizer, i na pištolj odvidaš tanjurić (sjedište amortizera) prije toga šušte stavili na prešu ili stolnu ili one jeftinjava koje kupiš u pevecu...tanjurić za moj auto je 500kn komad, a u bildtrade-u oko 200kn komad.

meni se tako slično događalo kad sam imao crnog punta, nakon što sam promijenio tanjuriće sve u redu.

Posted
razmisljam kakav je to osjecaj u krivini kad imas stabi od 30mm.......pravac -----> ravno u grabu :) ...26mm je max od H&R.

ovaj stelajuci drzac ne mjenja nis (osim prazninu u novcaniku) jer radius ostaje isti.....

Zašto bi završio u grabi u zavoju :huh:

Pa samo će se auto manje naginjati u zavoju i možda će biti malo neudobniji na rupama koju pogodi samo jedan kotač.

Ali će auto biti stabilniji i bolje reagirati na volan.

Neki rejseri stavljaju duplu štangu sa šelnama da smanje naginjanje i poboljšaju vozljivost pri naglim skretanjima (npr. autoslalom)

Bubnuo sam 30mm, ali ne vidim problema da staviš i tolku štanngu.

Posted

znam,samo max debljina je 26mm i to samo ak se i iza odgovarajuca stavlja.auto se skoro pa i ne naginje pa iz tog razloga nemas osjecaj nad autom....

kod nas je R32 stabi nekih 700kn,plus nove gumice i vijke i jos neke sitnice.moze i od S3 naravno jer su isti.

auto slalom je po meni nes skroz drugo nego voznja po gradu i autoputu....

@bravo...

nema druge nego kupovanje druge balans stange...al daj mi reci kolko si ti to spustio da ti osovina lupa a da se jos "normalno" po cesti vozis????kolko mm jos imas na pr.amortizerima prema dolje???ili kolki je razmak od sredine felge do ruba prednjeg blatobrana???

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...