bubinjo Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 :huh::huh::huh::dance3vs1::dance3vs1: zbog cega se ovo desilo, mi nemamo pojma? 170000 km.rover 1.4 ccm bacilo vodu na usis,i eksplodirao kiler.. uglavnom ti di je rupa je na glavi svjecica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 iskreno. ovo jos nikada nisam vidio Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 glava je ok,dihtunzi su ok,jedino ostecenje je na klipu,i auto upalio ali nema kompresije pa se gasio.....kad vrtimo radilicu sve ide fino..jedino da nije dobilo iskru pa se tlak napravio pa probio dole..:huh::huh: .nemam pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 iskreno, ne znam sta bi rekao, nisam to dozivio pa nemam ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 jeli otpala mozda dioda sa svjecice?jeli sto upalo mozda unutra jer nevidim bas dobro jel i ovo livo dole neko ostecenje?mislim sigurno nije ovo sto sam ja napisa ali neide mi uglavu sto je moglo biti :-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 a kak svjećica izgleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 nije ostecenje to je neki komadic listica kaj se nasadio unutra imam i slike glave i svjecica(ne kod sebe) pa cu ih stavit.nevjerojatno je to da i svjecica i glava i sve izgleda najnormalnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 izgleda ko rastaljeno a ne udareno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 mehanicar kad je skinuo glavu je rekao da kupi drugi motor lol tako da neznamo ni koji je uzrok ovome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 moguce presiromasna smjesa na tom cilindru pa samim time i veca temperatura sagorjevanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Meni se jednom na dvotaktnom motoru desila slicna stvar... Svjecica se sjebala pa je iskra umjesto na svjecicu isla na celo klipa i sjebalo klip... Ali tu ne vjerujem da celo klipa dodje tako blizu svjecici da moze prebacit iskru... Bas cudno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 evo jedna informacija:auto je tu i tam znao za knock-at odnosno zastucat pa je mozda i to jedan od razloga kaj se ovo stalilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 hm jedno je knock a jedno je stucanje asvicica moze bacit iskru i na 5cm, tako da ovo sta neko nevjeruje da celo klipa moze doc tako blizu svicici da svicica baci iskru na celo klipa, nek pocme vjerovat ... spoji svicice i pogledaj kakva im je iskra, kreni od toga pa trazi dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 brizgaljka je pišala a nije finu maglicu radila i to je uzrok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Provjerite injektor na onom "stroju" za ispitivanje... Dodes negdje gdje to ima i uglavnom je besplatno (ostavis za cugu). Recimo Plinski centar zagreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 brizgaljka je pišala a nije finu maglicu radila i to je uzrok Potpis...imao slučaj takav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 I ja bi reko da je dizna pisala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Meni djeluje koda je pukla donja elektroda od svječice pa je iskra skakala na klip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 ma kakvi, ovu rupetinu je moglo izazvati paljenje smjese u jednoj točci, i to puno puta...tako da je isključivi krivac zacementirana brizgaljka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Injektore na test, i sve vidis, ili je zacepljena pa je temperatura sagorjevanja prevelika ili nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 meni nije jasno brizgaljka, sta je ovo motor sa direktnim ubrizgavanjem? nije? ako nije kako onda benga prodje pored vruceg ventila u tekucem stanju, zalomi pod 90 stupnjeva u cilindar i onda jos u tekucem stanju pogadja u vruce celo klipa... meni tu nesto ne stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Brizgaljka - brizgalica, sapnica, mlaznica, diza, dizna, rasprskivač, injektor... možda neki drugi jezik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 nene bagi nisi skuzio ovo sam pitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 nije FSI od xxx bara da injektor moze napravit rupu u klipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 isuse boze koje teorije :D:D:D:D odlicni ste! sad ja trk po kokice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now