Jump to content

Recommended Posts

Posted

...ej, tašto je glina dobra? Pa na laku ti se skupe razna industrijska fina prašina (od kiši i tih sranja) koje čine lak hrapavim i ti to ne možeš oprati...pa ako bi poliro po tome direkt, a imaš dosta toga, to bi upoliro u boju i moro bi veći sloj laka skinuti...zato fino uzmeš glinu i neki lubrikant (sapunica je u redu) i fino to očistiš, ono što ja tebi predlažem, pošto vjervatno redovito održavaš auto, da finom glinom prođeš lak i navoskaš auto sa nekim sintetičkim voskom ili teflonom i to će ti držati do proljeća, jer zima je kritična za lak....evo ti dobar filmić kako koristiti clay ili ti glinu..

http://www.youtube.com/watch?v=aBCiRQMUUjI

• 3 weeks later...
  • Replies 112
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Evo meni konačno sve stiglo iz GB :D

Torba za opremu, 3 krpe od mikrofibre, jedna krpa za stakla, ručnik za brisanje auta, četka za čišćenje felgi i ovaj mali qrac za brisanje prašine u unutrašnjosti.. Stara kad je sve vidjela je rekla da nisam normalan :rofl:

dscf4163o.th.jpg

daj mi reci kolko te ispalo ovo?

Posted

jj pa sve ovisi kolko dobro tj cesto odrzavas auto.

Evo moje :

dsc04587f1554_fd3e8.jpg

Samo mislim da ce mi ova glina posluziti samo za jedokratnu uporabu posto mi auto stoji i nije pran od 15.7 ove godine..

Posted

Bof i koju te lovu to ispalo?? To dvoje?

Gle ja ne voskam i ne perem tak cesto auto pa me zanima da li agresivnije uzmem ili finije

Posted
Bof i koju te lovu to ispalo?? To dvoje?

Gle ja ne voskam i ne perem tak cesto auto pa me zanima da li agresivnije uzmem ili finije

To dvoje dolazi u paketu i kosta nekih 100kn s dostavom.

A logika mi govori da bi trebao uzet grublje

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...