t.m. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ...ej, tašto je glina dobra? Pa na laku ti se skupe razna industrijska fina prašina (od kiši i tih sranja) koje čine lak hrapavim i ti to ne možeš oprati...pa ako bi poliro po tome direkt, a imaš dosta toga, to bi upoliro u boju i moro bi veći sloj laka skinuti...zato fino uzmeš glinu i neki lubrikant (sapunica je u redu) i fino to očistiš, ono što ja tebi predlažem, pošto vjervatno redovito održavaš auto, da finom glinom prođeš lak i navoskaš auto sa nekim sintetičkim voskom ili teflonom i to će ti držati do proljeća, jer zima je kritična za lak....evo ti dobar filmić kako koristiti clay ili ti glinu.. http://www.youtube.com/watch?v=aBCiRQMUUjI
Dado007 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 I jel tko probao onu krpu iz top shopa, jel vrijedi sta ? http://www.topshop.com.hr/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=1&srcint=ts_search&pid=84657&pcs=2
Lonewolf Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 http://www.rsi-hr.com/16353.aspx Kupio sam ovu danas preko frenda sto ima praonu,i odusevljen sam :notworthy::notworthy::notworthy: Stakla savrseno ocisti,i odlicna je za finalno prebrisat auto,i full dugo traju,on ih ima u praoni vec par godina :thumbsup: Cijena 130kn/kom (poveca je)
J.J Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Mene zanima koji clay uzeti. Da li uzeti agressive ili Fine grade clay i koju tekucinu za njega
medostc Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Evo meni konačno sve stiglo iz GB Torba za opremu, 3 krpe od mikrofibre, jedna krpa za stakla, ručnik za brisanje auta, četka za čišćenje felgi i ovaj mali qrac za brisanje prašine u unutrašnjosti.. Stara kad je sve vidjela je rekla da nisam normalan :rofl: daj mi reci kolko te ispalo ovo?
SVEN Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jj pa sve ovisi kolko dobro tj cesto odrzavas auto. Evo moje : Samo mislim da ce mi ova glina posluziti samo za jedokratnu uporabu posto mi auto stoji i nije pran od 15.7 ove godine..
J.J Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Bof i koju te lovu to ispalo?? To dvoje? Gle ja ne voskam i ne perem tak cesto auto pa me zanima da li agresivnije uzmem ili finije
SVEN Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Bof i koju te lovu to ispalo?? To dvoje? Gle ja ne voskam i ne perem tak cesto auto pa me zanima da li agresivnije uzmem ili finije To dvoje dolazi u paketu i kosta nekih 100kn s dostavom. A logika mi govori da bi trebao uzet grublje
J.J Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Pa i meni moram priznati da bi uzeo grublje. Kaj Ebay ili negdje drugdje??
cyberphere Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 daj mi reci kolko te ispalo ovo? Sve skupa je bilo oko 450 kn sa dostavama
GoranE46 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jel može neko meni naručit ručnik i neke sitnice?
Lonewolf Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Isto pitanje,i ja bi rucnik,rado platim i proviziju ako treba....neki GB? :naughty::naughty:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now