Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moze li netko nabaviti u HR po razumnoj ili radimo group buy sa neta negdje?

Jel ih koristi netko vec pa da pitam za iskustva, koje dimenzije, koliko se često pere itd itd itd

Isto pitanje i za clay

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja već jako dugo tražim kvalitetnu krpu za brisanje auta i do sada ništa nisam našao što bi me oduševilo osim crne krpe od mikrofibre koju imaju na praoni na bundeku ali ne mogu nažalost više nabaviti. Tražio sam po netu razno razne krpe ali ništa. Dao bi i više love sam da je krpa kvalitetna i dobro upija vodu

Posted
Ja već jako dugo tražim kvalitetnu krpu za brisanje auta i do sada ništa nisam našao što bi me oduševilo osim crne krpe od mikrofibre koju imaju na praoni na bundeku ali ne mogu nažalost više nabaviti. Tražio sam po netu razno razne krpe ali ništa. Dao bi i više love sam da je krpa kvalitetna i dobro upija vodu

ima na netu gro, jedino sam ja nasao uglavnom u GB i shipping je dosta skup

a nsiam siguran kakve su ove iz hong konga...

Ako netko zna u sloveniji ili austriji shop sa time mogu reci nekome od kolega da mi kupi

Posted

kupis obicni pamucni koncani rucnik za 8kn i nakon upotrebe ga bacis, ili ostavis u radioni za pranje ruku...

dok je nov super mekan je i kupi vodu super, poslje opet sluzi svrsi

Posted

NIGRIN AUTO ŠAMPON 1L

SPUŽVA UNIVERZALNA NIGRIN

Prošli tjedan sam bio u bauhausu na Shitnjaku i vidio da imaju takve Nigrin-ove krpe u ponudi.. cijena je bila cca. 80kn

NIGRIN KRPA

Čak kada idem na more ponesem je u onoj futrolici od Vilede dovoljno navlaženu i kad stanem na kavicu samo s njom prebrišem stakla i retrovizore.

Posted
Moze li netko nabaviti u HR po razumnoj ili radimo group buy sa neta negdje?

Jel ih koristi netko vec pa da pitam za iskustva, koje dimenzije, koliko se često pere itd itd itd

Isto pitanje i za clay

Spojim te ja s jednim likom s FFCa ako hoćeš...on ti je lumen za takve stvari. Znam da nabavlja dosta toga od Meguiersa:thumbsup:

Posted
Imam ga i ja,dobar je za sve osim za brisanje poslje pranja

Nadam se da znaš da ih ne smiješ prat s omekšivaćem

E pa meni za to treba i ljudi su preporučili tu krpu kao jebena za brisanje ovo ono na kraju qrac.. S čim onda brisati auto?

Posted

Dakle, ovaj ručnik koriste profići, cijeli auto obrišeš i niti jednom ga ne zažmičeš, Svig ga ima i ja imam 2, jedan za brisanje poslije pranja, jedan za quick detailing, znači brizanje prašine sa QD-iom....http://www.elitecarcare.co.uk/product_info.php?cPath=64&products_id=520...ovaj je također super...http://www.elitecarcare.co.uk/product_info.php?cPath=64&products_id=606

Sve sa ebaya ili iz ovog online shopa direct, imaju paypal....i super su korektni..

2Brba, vjerujem da vrhunski poliraš, znaš i sam da sam ti slao upit, ali ako auto nije redovno pran i održavan i ako mu je to prvo pravo poliranje glina je svakako potrebna...bez nje nikako...

Primjer: Ja živim u blizini silosa i fakat redovito održavam auto, auto stoji vani, garažu baš gradim, sad da odem samo zadnji branik očistiti sa glinom nakon dobrog pranja, pobro bi toliko sranja da ne bi vjerovo šta bi ostalo na glini, u suprotnome poliranjem ugrebeš to u lak...kužiš

...inače respekt tebi na poliranju i trudu...:thumbsup:

Posted

Kolko je taj ručnik bolji od vilede ? Jel se može s njim onako fino ispolirati vosak ? Jer kad se obriše auto sa umjetnom jelenjom kožom uvijek bude sjajniji nekako lak :)

Posted
Dakle, ovaj ručnik koriste profići, cijeli auto obrišeš i niti jednom ga ne zažmičeš, Svig ga ima i ja imam 2, jedan za brisanje poslije pranja, jedan za quick detailing, znači brizanje prašine sa QD-iom....http://www.elitecarcare.co.uk/product_info.php?cPath=64&products_id=520...ovaj

Dakle, jel to dobro?

Prst mi je na buy now...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...