Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sad došao od Furlana, kupio sam 4 zimske Dunlopice 185/55 R14, platio porez na granici za 2 komada, i namontirao maloprije u unikomercu...ušteda znatna čak i na malim gumama (nešto oko 600,00 kuna)

U unikomercu su rekli da je kod njih 702,00 kune - 20% popusta, a gore je cca 60€ -19% i imao sam neki popust.

Možda ne bih ni išao u SLO, ali su me raspizdili naši vulkanizeri sa svojom neposlovnošću.

Kao prvo, odmah me pitaju: "A zakaj ne bi uzeli 185/60 R14?", na što mi tlak skoči na 200, a onda su me zavaljala dvojica koji su mi kao naručili te gume, i nakon što sam se načekao 2-3 tjedna, hladno su mi rekli da te dimenzije niti neće imati. Pa ne možeš vjerovati.

Jebem ti hrvatsku poslovnost, riječ i poštenje. Da kupujem ovdje zato što volim Hrvatsku? Nabijem je skupa s cijenama, porezima i carinama na kurac!

Posted
Pravi gospodin :doh: Nek žena nosi :lol::lol:

LOL... ja uzeo felge i poceo nositi a ona ih uzme iz ruke kaze ja budem odnijela... ja jednu nosio i naslonio na auto i pala mi i ogrebala se nisam je imao niti pet minuta...

evo se mi vratili iz slovenije... bili u furlana medju prvima jutros u 7:45 i gotovi u roku keks... oni koji su dosli pola sata iza nas bilo je na pultu odgovarano da ce cekati dva sata koliko je ekipe doslo...

usput narucio UG P2 stizu u utorak, ostavio broj da mi jave i kaze gazdarica ja budem zaboravila najvjerojatnije jer je koma i guzva pa evo vam moj broj mobitela... jebiga, stara musterija vec dvanaestu godinu :)

i jos skoknuli do ljubljane na kavu malo ofucati gume :)

.

Posted

Ako netko zna kolikom se mogu nadat popustu kod Lašića za 4 gume za cash (bez montaže), obzirom da sam kod njih u 6 mjesecu ostavio oko 500€ za felge?

Posted

Rijesio :D

Dakle.... lagani rezime....

Mozda sam se sjebao kaj sam isao drugi auto "presvlaciti" u bracun, jer me je izaslo 220kn, a u slo bi bilo 120kn :D

Ali zato... kakva navala u SLO, totalna invazija... :D

Na kraju sam uzeo 185/60/15 i sve 4, sa svime + novi ventili 192 eura (1400kn), povrat 27 eura (200 kn).... Dosao na granicu, prijavio, kaze zenska, stanite sastrane...

Gume iz EU, znaci samo 23% + 10kn... i to ovako, na osnovicu, ali mi je oduzela jos 300kn dolje, jer toliko smijem uvesti, a jedna guma mi je ispod te cijene.... tako da mi je racunala PDV na 700kn i ispao me 160kn + 10kn.... (povrat mi je 27 eura = 200kn)

btw. dok sam dolazio kod nje, zvoni joj telefon... a ona ponovi, zeleni citroen, hvala kolegice.... i nakon 10 sekundi, evo citroena... ali, zenska je usla unutra, izasao carinik i pustio i njega i jos staru 124 benzu bez carine, a oboje su bili u gumi shoppingu, znaci, kako naletis.... kako god okrenem, opet sam prosao jeftinije :D

Posted
vidim bilo je forumaša jutros gore hahaha, čiji je bijeli GTI Mk5 sa R32 look auspuhom i ED30 felgama?

od nikog s foruma. frendov frend kaj vozi gume od furlana.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...