Bagi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja sad došao od Furlana, kupio sam 4 zimske Dunlopice 185/55 R14, platio porez na granici za 2 komada, i namontirao maloprije u unikomercu...ušteda znatna čak i na malim gumama (nešto oko 600,00 kuna) U unikomercu su rekli da je kod njih 702,00 kune - 20% popusta, a gore je cca 60€ -19% i imao sam neki popust. Možda ne bih ni išao u SLO, ali su me raspizdili naši vulkanizeri sa svojom neposlovnošću. Kao prvo, odmah me pitaju: "A zakaj ne bi uzeli 185/60 R14?", na što mi tlak skoči na 200, a onda su me zavaljala dvojica koji su mi kao naručili te gume, i nakon što sam se načekao 2-3 tjedna, hladno su mi rekli da te dimenzije niti neće imati. Pa ne možeš vjerovati. Jebem ti hrvatsku poslovnost, riječ i poštenje. Da kupujem ovdje zato što volim Hrvatsku? Nabijem je skupa s cijenama, porezima i carinama na kurac!
Fox Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pravi gospodin :doh: Nek žena nosi :lol::lol: LOL... ja uzeo felge i poceo nositi a ona ih uzme iz ruke kaze ja budem odnijela... ja jednu nosio i naslonio na auto i pala mi i ogrebala se nisam je imao niti pet minuta... evo se mi vratili iz slovenije... bili u furlana medju prvima jutros u 7:45 i gotovi u roku keks... oni koji su dosli pola sata iza nas bilo je na pultu odgovarano da ce cekati dva sata koliko je ekipe doslo... usput narucio UG P2 stizu u utorak, ostavio broj da mi jave i kaze gazdarica ja budem zaboravila najvjerojatnije jer je koma i guzva pa evo vam moj broj mobitela... jebiga, stara musterija vec dvanaestu godinu i jos skoknuli do ljubljane na kavu malo ofucati gume .
Kruu Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ako netko zna kolikom se mogu nadat popustu kod Lašića za 4 gume za cash (bez montaže), obzirom da sam kod njih u 6 mjesecu ostavio oko 500€ za felge?
Joe Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Rijesio Dakle.... lagani rezime.... Mozda sam se sjebao kaj sam isao drugi auto "presvlaciti" u bracun, jer me je izaslo 220kn, a u slo bi bilo 120kn Ali zato... kakva navala u SLO, totalna invazija... Na kraju sam uzeo 185/60/15 i sve 4, sa svime + novi ventili 192 eura (1400kn), povrat 27 eura (200 kn).... Dosao na granicu, prijavio, kaze zenska, stanite sastrane... Gume iz EU, znaci samo 23% + 10kn... i to ovako, na osnovicu, ali mi je oduzela jos 300kn dolje, jer toliko smijem uvesti, a jedna guma mi je ispod te cijene.... tako da mi je racunala PDV na 700kn i ispao me 160kn + 10kn.... (povrat mi je 27 eura = 200kn) btw. dok sam dolazio kod nje, zvoni joj telefon... a ona ponovi, zeleni citroen, hvala kolegice.... i nakon 10 sekundi, evo citroena... ali, zenska je usla unutra, izasao carinik i pustio i njega i jos staru 124 benzu bez carine, a oboje su bili u gumi shoppingu, znaci, kako naletis.... kako god okrenem, opet sam prosao jeftinije
Bagi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 vidim bilo je forumaša jutros gore hahaha, čiji je bijeli GTI Mk5 sa R32 look auspuhom i ED30 felgama?
biciklist Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 vidim bilo je forumaša jutros gore hahaha, čiji je bijeli GTI Mk5 sa R32 look auspuhom i ED30 felgama? od nikog s foruma. frendov frend kaj vozi gume od furlana.
biciklist Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 to sam i mislio, Petar s Jaruna? zaboravio sam kak se zove, s oranica je i :busted_cop: ima i crveni GTI, imao je TTa i tak.. mijenja aute ko carape
File Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 najbolje je nazvati ja kad sam kupovao gume čak je furlan ispao jeftiniji ali možda za euro ili dva
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now