A.N.T.E. Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Kakva je situacija sa spuštenjam Golfa 4, 4motion, 130ks? Koliko ga spuštaju opruge, i kakva je situacijama sa gewindama s obzirom na to da auto ima 4motion? Dali sve paše sa četvorke bez pogona na sva 4... Isto tako me interesira kakva je situacija sa čipiranjem tog auta i kakvu trajnost ima njegov pogon i kvacilo!? Tnx unaprijed :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 ne pase natrag,100 % . a ni naprid vrlo vjerojatno (nemogu garantirat )zbog tog sta taj auto ima drukciju kilazu od obicnog. opruga imas svakakvih -od -15 do -60 mm. cipiranje -zasto ne,ide bez greske na 160 ks....zamajac i lamela su boljka tog auta,tako da s chipom/bez isti je to vrag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 Ocekivao sam odgovor od tebe jer znam da znas sve o golfu 4... Znaci nista od gewindi sa obicnog 130ks... Koje bi opruge bile taman za njega? 3-4cm? U pravilu bi htjeli da se dobije na tome da se auto ne ljulja ko pijanac... samo da se ukruti i da bude vozljiviji... Jer je auto tvornicki visok ko koza... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 ljuljat ce se on ako su originalni amortizeri...pa da su novi novcati... ili solucija -h&r opruge ili eibach+ koni amortizeri(to izade skuplje od nekih jeftinijih gewindi)... moj bi mu savjet bio ako ima novaca k&w var1. ili weitec hicon gt,. ako ce nesto ejftinije lowtec je ok....varijanta sa stelanjem tvrdoce. te od obicnog bi mu MOŽDA pasale naprid jer je ista masina...a zadnji kraj ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 kaj nema 4 motion napred još one neke prihvate na amortizerima kaj obični nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 kaj nema 4 motion napred još one neke prihvate na amortizerima kaj obični nema? ima stabilizatore drukcije,ali nema veze to,svaki amortizer od mk4(obicni ili 4motion) ima taj prihvat za stabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 -35 taman za svaki dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Imam ti ja opruge za 4 motion,spuštaju 3-4 cm ako te zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Moras mjenjat amortizere ako hoces neki efekt osim vizualnog. Ja sam imao na puntu -35mm opruge i osim kaj je dobro izgledalo nije bilo skoro nikakve razlike. Tvrđi amortizeri i gume nižeg profila tu rade razliku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 čipan 4motion sigurno treba bolju lamelu, frendu čipo passata tdi140 4motion, spalio je lamelu isti dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 ja imam eibach opruge i auto je kruci sest puta, ove price o nikakvoj razlici izmedu serijskih opruga i eibacha ne pusim Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 ja imam eibach opruge i auto je kruci sest puta, ove price o nikakvoj razlici izmedu serijskih opruga i eibacha ne pusim Ja sam i na golfa stavio samo opruge pa vidim da razlika ipak postoji... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Ja ti mogu ponuditi od ovjesa: KW - Varijanta 1 - 7650 kn - Varijanta 1 inox - 8700 kn - Varijanta 2 inox - 11350 kn - Varijanta 3 inox - 13400 kn - Set opruga - 35/35 - 1750 kn - Set opruga i amortizera - 35/35 - 4950 kn Weitec - Hicon GT - 7250 kn - Set opruga - 25/20 - 1250 kn - Set opruga i amortizera - 25/20 - 3650 kn AP - Gewinde - 6154 kn - Set opruga - 40/30 - 1131 kn - Set opruga i amortizera - 40/30 - 3072 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now