kreza Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 daj malo bolje pojasni di je taj kafić. 10-ak puta na dubinsko pranje ???? pa šta ti radiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Kum je vodio auto na dubinsko pranje interijera negdi u Kaštela, prezadovoljan kako je odrađeno, cijena nekih 400-450 kn ako se dobro sjećam, mogu pitat za broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 može. aj pitaj pa pošalji broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_st Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 daj malo bolje pojasni di je taj kafić.10-ak puta na dubinsko pranje ???? pa šta ti radiš 10-ak AUTA To ti je u ulici Ruzice Markotic, ispod ARTST-a... Ides od Victe put znjana i na prvom semaforu skrenes desno i vozis 60-70m i sa desne strane je praonica... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Meni vec godinama savrseno u Tip Top praona iza 3 gracije...auto bez greske srede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Kum je vodio auto na dubinsko pranje interijera negdi u Kaštela, prezadovoljan kako je odrađeno, cijena nekih 400-450 kn ako se dobro sjećam, mogu pitat za broj To je vjerovatno lik kod kojeg san nosija siceve od mog GTI-a, možda se Danijel zove. Lik mi je opra siceve da ih nisan pripozna kad san doša po njih - novi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 ja bi opra krov i abc stupove ali zelim garanciju da se nece odlipit....nudim mu samo za to 400kn ,sa garancijom... skeptik sam oko tog pranja krova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 (edited) Zanima me gdje ove dane u Splitu oprati auto izvana da je samoposluzna ili u najjgorem slucaju platit cu nekoj praoni koja ima blizu kafic da pricrkam da mi opere auto. Auto mi je zabetoniran od autoceste od ponedjeljka, a u Vodicama kad god dojdem doma u 17 sati ne radi ova za koju znam... Hvala Sent from my SM-G900F using Tapatalk Edited January 11, 2017 by Ivan_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Imas na Sirobiju, znaci zaobilaznicom iz smjera Solina prema Stobrecu, prodjes SuperKonzum i desno skrenit pa preki mosta i onda kad prodjes most lijevo i vozis nekih 300m do krizanja pa je s lijeve strane. A imas i lakse kad ulazis u grad isto iz Solina ides uz zaobilaznicu al donjom cestom do poljicke ceste i okrenes se polukruzno kao da ces nazad i s desne strane nakon 300m ima skretanje prema AutoAntoniu tu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 (edited) Evo ti prva Evo i druga Edited January 11, 2017 by MarioST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Samoposluzne? Hvala lijepa Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Dodji do trogira imam ti ja covika super pere. Popijes kavu pola sata kraj praone u kaficu i bog. Poslano sa mog LG-H850 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Imam neka predavanja u Split Ship Managmentu svaki dan od 9 ujutro do 16 popodne pa picim Vodice-Split-Vodice po autoputu tako da gledam u Splitu za praonu ili Vodice..ne idem kroz Trogir bas ali hvala lijepa na ponudi Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Onda ti je vjerojatno najbliža ona kod mercatora (konzuma) u Solinu, kad se spuštaš brzom cestom iz klisa prema solinu, cca. 200m prije rotora je izlaz (kod zatvora), tu skreneš i odmah nakon cca. 80-100m je ta samoposlužna praonica. Nakon što opereš samo se vratiš istim putem na brzu i nastaviš dalje prema ssm. Tamo imaš par programa, kemiju za skidanje mušica (iako ih sad baš i nema) itd.. dok su kod ove druge dvije samo dva programa (pranje i ispiranje). https://goo.gl/maps/unJ99fuj2zq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 meni je žao one na brdima ,meni je odlicna bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 meni je žao one na brdima ,meni je odlicna bila Ako je to ona sa aktivnom pjenom sta je imala,da. Jebena je bila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Da, to je jedina bila takva, vise nema ni jedna takva u Splitu koliko znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Otidi do Luke ,ostavi mu auto i popjijes jebeno dobru kavu u Kalaharija . Jebo ove praone di moras sve sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Oprao sam danas ali cisto za informacinu gdje je Luka? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Matice Hrvatske 49. Odma do kafica Kalahari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ja san na brodu, da san doma popili bi skupa jednu, jer ja san tu lokalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Jel ima tu nesto novo?? Trebao bih oprati auto, zakenjan za poluditi a ne znam di Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 (edited) 3 hours ago, File said: Jel ima tu nesto novo?? Trebao bih oprati auto, zakenjan za poluditi a ne znam di city centar -1 aktivna pjena top sam oprao auto Edited June 24, 2021 by Dario 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 To u splitu samoposluzna praonica u citya, di? Tamo ostavim ženu u shopingu pa da imam šta za potrošiti vrijeme.Poslano sa mog SM-A526B koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now