Jump to content

Autopraonice u Splitu?

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

daj malo bolje pojasni di je taj kafić.

10-ak puta na dubinsko pranje ???? pa šta ti radiš :D

10-ak AUTA :)

To ti je u ulici Ruzice Markotic, ispod ARTST-a...

Ides od Victe put znjana i na prvom semaforu skrenes desno i vozis 60-70m i sa desne strane je praonica... ;-)

Kum je vodio auto na dubinsko pranje interijera negdi u Kaštela, prezadovoljan kako je odrađeno, cijena nekih 400-450 kn ako se dobro sjećam, mogu pitat za broj

To je vjerovatno lik kod kojeg san nosija siceve od mog GTI-a, možda se Danijel zove.

Lik mi je opra siceve da ih nisan pripozna kad san doša po njih - novi!

• 4 years later...

Zanima me gdje ove dane u Splitu oprati auto izvana da je samoposluzna ili u najjgorem slucaju platit cu nekoj praoni koja ima blizu kafic da pricrkam da mi opere auto.

Auto mi je zabetoniran od autoceste od ponedjeljka, a u Vodicama kad god dojdem doma u 17 sati ne radi ova za koju znam...

Hvala

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Edited by Ivan_T

Imas na Sirobiju, znaci zaobilaznicom iz smjera Solina prema Stobrecu, prodjes SuperKonzum i desno skrenit pa preki mosta i onda kad prodjes most lijevo i vozis nekih 300m do krizanja pa je s lijeve strane.

A imas i lakse kad ulazis u grad isto iz Solina ides uz zaobilaznicu al donjom cestom do poljicke ceste i okrenes se polukruzno kao da ces nazad i s desne strane nakon 300m ima skretanje prema AutoAntoniu tu je

Imam neka predavanja u Split Ship Managmentu svaki dan od 9 ujutro do 16 popodne pa picim Vodice-Split-Vodice po autoputu tako da gledam u Splitu za praonu ili Vodice..ne idem kroz Trogir bas ali hvala lijepa na ponudi :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Onda ti je vjerojatno najbliža ona kod mercatora (konzuma) u Solinu, kad se spuštaš brzom cestom iz klisa prema solinu, cca. 200m prije rotora je izlaz (kod zatvora), tu skreneš i odmah nakon cca. 80-100m je ta samoposlužna praonica. Nakon što opereš samo se vratiš istim putem na brzu i nastaviš dalje prema ssm. Tamo imaš par programa, kemiju za skidanje mušica (iako ih sad baš i nema) itd.. dok su kod ove druge dvije samo dva programa (pranje i ispiranje).

https://goo.gl/maps/unJ99fuj2zq

• 4 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...