Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

MKmarino

Full members
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About MKmarino

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Ime i prezime
  Marin Kučan
 • Lokacija
  Metković
 • Vozilo
  Seat Leon FR tfsi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja sam svog uzeo na aliexpressu. Potraži MJJC foam lance. Ima nabavit i rezervne dijelove i sve. Ja ga koristim čisto amaterski i meni je super.
 2. https://www.aliexpress.com/item/4pcs-lot-Autel-tpms-Mx-Sensor-433MHZ-Universal-TPMS-Sensor-mx-senor-315mhz-Support-Programing-MaxiTPMS/32869883650.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.260.24ec3c003j9FXD Možda ovi ako nađeš nekoga da ima za programirat ih. Ili uzmeš komplet pa ti ostane programator. edit: Ne mora baš bit iz ove trgovine ali prvo na njih nabasao,
 3. Ma ne mogu se dogovorit sam sa sobom jer sam skoro siguran da bi mene zafrkavalo, ali mi tako glupo izgleda sa ovim gore led pozicijama koje idu preko cijelog fara i žutim lećama koji ni ne svijetle nešto posebno. Ako se odlučim čujemo se.
 4. Mario_S3 vidio, na tvojoj stranici da si ugrađivao na hyundai ix35 redizajn koji ima hir2 žarulje i leće. Koliko je komplicirana ugradnja i mora li u tim led kitovima išta virit izvan fara da se mora rezat. Ode tehnički vjerojatno nebi prošao s njima pa koliko je vremena za skinit ih prije i vratit poslije. Po gradu ima od mercedesa 123 do fiat tipa sa xenon kitovima, a mene bi vjerojatno zafrkavali.
 5. Ovo i meni zapadne za oko često.
 6. Kakvo je stanje trenutno na tehničkom sa hid ili led kitovima. Na ovom sad imam leće i neku čudnu hir2 žarulju pa me pravo kopka sa ugradnjom nečega ali kod nas su zbilja rigorozni sa provjerom svega. Da li vrijedi ona priča da ako prodje uredno provjera snopa svijetala da je u redu.
 7. https://m.aliexpress.com/storesearch.html?spm=a2g0n.store-home-cache.0.0.45047910F9ynPx&sellerAdminSeq=221502457 Ovi imaju za dosta modela dostavu iz Njemačke, a i dosta ih je do 2000 kn.
 8. Kum ima terrana, on ga uvijek hvali. Uzeo ga sa oko 200 tkm i sad ima blizu 350 tkm. Njemu služi isto ko radni stroj. Skoro uvijek vuče pune prikolice i često je po brdu s njime. Kaže da je terranu dobra prednost za razliku od patrola i land cruisera što je uzak pa je za terenska provlačenja odličan. Zato ga i ne želi promjenit za novije jer je sve uglavnom šire. Mislim da on osim seta kvačila i jednom godišnje kojih gumica i štangica po ovjesu nije ništa još morao radit. Prije je imao pajera sport ali kaže da je terrano dosta življi i okretniji. Pajero puno manje može smotat prednje točkove pa mu je krug okretanja puno veći po njemu.
 9. Oko 500 km daleko od tebe ako se ne varam. (ne znam jesi vidio) Možda mogu nać kontakt.
 10. Vidio ga danas, još uvijek klima radi uredno...
 11. Koliko je njemu rekao majstor taj novi će pustit sigurno brze nego ovaj stari. Kaže i da ih je već prije njega radio više njih i u sve da je stavio obični plin. Pitam ga ako ne zaboravim.
 12. Ne znam točno jeli taj plin ali istu tu priču mi je i prijatelj govorio za svog Qashqaia 2014. On je na kraju i stavio na nagovor majstora obični r134 plin i koliko znam radi sve bez problema. Tad smo i gledali po netu priče da je njegov sistem izvorno i napravljen za r134 ali je na kraju morao ići taj novi i uglavnom ima dosta problema po netu sa gubljenjem plina. On je sigurno stavio obični r134 i radilo je normalno prošlo ljeto. Pitam ga kad ga vidim radi li i sad sve normalno.
 13. Bitno koliko dugo misliš radit od jednom. Kad sam ja uzimao savjet većine je bio ili k5 i k7 ili gledaj nešto drugo. K4 se ne sjećam da je uopće prije bio, bar ne kad sam ja uzimao. K3 je dosta slabiji, osjetljiviji i općenito baš nisam čuo neke pohvale za njega. Ako možeš nać neki iz hd serije rabljeni to bi bilo odlično jer će radit vječno i uvijek ga možeš servisirat ali mislim teško za tu cijenu. To ti je moje mišljenje,a možda netko ima više iskustva sa ovim amaterskim serijama.
 14. Jel bi to trebalo bit ono nagurat majicu, krpu ili sl. u usis(cijev od filtera). Iako to meni ne zvuci bas jednostavno izvest dokle motor pored tebe u turi ceka tren da se razleti.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...