Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

MKmarino

Full members
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About MKmarino

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

753 profile views
 1. Vanka su dosta obožavani koliko vidim, mal jednostavan i okretan za sve one koji ne vole skutere.
 2. MKmarino

  Formula 1 2019

  Pa vjerojatno jer ovo nije bio ni blizu planski ulazak u box, hamilton se razbio na samom ulasku u box i onda presjekao sve da bi ušao unutra. Plus bio je trenutak prije gdje su svi prelazili na gume za suho pa je u tom trenu ponovno pojačala kiša. Ha izgledao je kao tipični ulazak u ferrarijev box samo su sad u mercedesu malo brkali lončiće.😁
 3. Znam da sam tražio negdje crack ali se ne mogu sijetit dali sam našao ili na kraju kupio. Više nemam Leona pa sam je izbrisao, točnije nisam je ni instalirao na novi mobitel.
 4. Ja sam koristio carista app sa nekim kineskim obd modulom i radio je bez problema na Seat Leonu 1p. Za kodiranja i namještanja nekih postavki.
 5. da nije carista https://caristaapp.com/
 6. Ja sam svog uzeo na aliexpressu. Potraži MJJC foam lance. Ima nabavit i rezervne dijelove i sve. Ja ga koristim čisto amaterski i meni je super.
 7. https://www.aliexpress.com/item/4pcs-lot-Autel-tpms-Mx-Sensor-433MHZ-Universal-TPMS-Sensor-mx-senor-315mhz-Support-Programing-MaxiTPMS/32869883650.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.260.24ec3c003j9FXD Možda ovi ako nađeš nekoga da ima za programirat ih. Ili uzmeš komplet pa ti ostane programator. edit: Ne mora baš bit iz ove trgovine ali prvo na njih nabasao,
 8. Ma ne mogu se dogovorit sam sa sobom jer sam skoro siguran da bi mene zafrkavalo, ali mi tako glupo izgleda sa ovim gore led pozicijama koje idu preko cijelog fara i žutim lećama koji ni ne svijetle nešto posebno. Ako se odlučim čujemo se.
 9. Mario_S3 vidio, na tvojoj stranici da si ugrađivao na hyundai ix35 redizajn koji ima hir2 žarulje i leće. Koliko je komplicirana ugradnja i mora li u tim led kitovima išta virit izvan fara da se mora rezat. Ode tehnički vjerojatno nebi prošao s njima pa koliko je vremena za skinit ih prije i vratit poslije. Po gradu ima od mercedesa 123 do fiat tipa sa xenon kitovima, a mene bi vjerojatno zafrkavali.
 10. Ovo i meni zapadne za oko često.
 11. Kakvo je stanje trenutno na tehničkom sa hid ili led kitovima. Na ovom sad imam leće i neku čudnu hir2 žarulju pa me pravo kopka sa ugradnjom nečega ali kod nas su zbilja rigorozni sa provjerom svega. Da li vrijedi ona priča da ako prodje uredno provjera snopa svijetala da je u redu.
 12. https://m.aliexpress.com/storesearch.html?spm=a2g0n.store-home-cache.0.0.45047910F9ynPx&sellerAdminSeq=221502457 Ovi imaju za dosta modela dostavu iz Njemačke, a i dosta ih je do 2000 kn.
 13. Kum ima terrana, on ga uvijek hvali. Uzeo ga sa oko 200 tkm i sad ima blizu 350 tkm. Njemu služi isto ko radni stroj. Skoro uvijek vuče pune prikolice i često je po brdu s njime. Kaže da je terranu dobra prednost za razliku od patrola i land cruisera što je uzak pa je za terenska provlačenja odličan. Zato ga i ne želi promjenit za novije jer je sve uglavnom šire. Mislim da on osim seta kvačila i jednom godišnje kojih gumica i štangica po ovjesu nije ništa još morao radit. Prije je imao pajera sport ali kaže da je terrano dosta življi i okretniji. Pajero puno manje može smotat prednje točkove pa mu je krug okretanja puno veći po njemu.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...