Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

MKmarino

Full members
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About MKmarino

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MKmarino

  Zamjena xenon žarulje

  Ovo i meni zapadne za oko često.
 2. MKmarino

  Zamjena xenon žarulje

  Kakvo je stanje trenutno na tehničkom sa hid ili led kitovima. Na ovom sad imam leće i neku čudnu hir2 žarulju pa me pravo kopka sa ugradnjom nečega ali kod nas su zbilja rigorozni sa provjerom svega. Da li vrijedi ona priča da ako prodje uredno provjera snopa svijetala da je u redu.
 3. MKmarino

  android 2din iskustva..

  https://m.aliexpress.com/storesearch.html?spm=a2g0n.store-home-cache.0.0.45047910F9ynPx&sellerAdminSeq=221502457 Ovi imaju za dosta modela dostavu iz Njemačke, a i dosta ih je do 2000 kn.
 4. MKmarino

  Iskustva Terenac

  Kum ima terrana, on ga uvijek hvali. Uzeo ga sa oko 200 tkm i sad ima blizu 350 tkm. Njemu služi isto ko radni stroj. Skoro uvijek vuče pune prikolice i često je po brdu s njime. Kaže da je terranu dobra prednost za razliku od patrola i land cruisera što je uzak pa je za terenska provlačenja odličan. Zato ga i ne želi promjenit za novije jer je sve uglavnom šire. Mislim da on osim seta kvačila i jednom godišnje kojih gumica i štangica po ovjesu nije ništa još morao radit. Prije je imao pajera sport ali kaže da je terrano dosta življi i okretniji. Pajero puno manje može smotat prednje točkove pa mu je krug okretanja puno veći po njemu.
 5. MKmarino

  T: Preporuka, servis za auto klimu

  Pretpostavio...
 6. MKmarino

  T: Preporuka, servis za auto klimu

  Oko 500 km daleko od tebe ako se ne varam. (ne znam jesi vidio) Možda mogu nać kontakt.
 7. MKmarino

  T: Preporuka, servis za auto klimu

  Vidio ga danas, još uvijek klima radi uredno...
 8. MKmarino

  T: Preporuka, servis za auto klimu

  Koliko je njemu rekao majstor taj novi će pustit sigurno brze nego ovaj stari. Kaže i da ih je već prije njega radio više njih i u sve da je stavio obični plin. Pitam ga ako ne zaboravim.
 9. MKmarino

  T: Preporuka, servis za auto klimu

  Ne znam točno jeli taj plin ali istu tu priču mi je i prijatelj govorio za svog Qashqaia 2014. On je na kraju i stavio na nagovor majstora obični r134 plin i koliko znam radi sve bez problema. Tad smo i gledali po netu priče da je njegov sistem izvorno i napravljen za r134 ali je na kraju morao ići taj novi i uglavnom ima dosta problema po netu sa gubljenjem plina. On je sigurno stavio obični r134 i radilo je normalno prošlo ljeto. Pitam ga kad ga vidim radi li i sad sve normalno.
 10. Bitno koliko dugo misliš radit od jednom. Kad sam ja uzimao savjet većine je bio ili k5 i k7 ili gledaj nešto drugo. K4 se ne sjećam da je uopće prije bio, bar ne kad sam ja uzimao. K3 je dosta slabiji, osjetljiviji i općenito baš nisam čuo neke pohvale za njega. Ako možeš nać neki iz hd serije rabljeni to bi bilo odlično jer će radit vječno i uvijek ga možeš servisirat ali mislim teško za tu cijenu. To ti je moje mišljenje,a možda netko ima više iskustva sa ovim amaterskim serijama.
 11. MKmarino

  Koji dostavnjak L1 odabrati?

  Jel bi to trebalo bit ono nagurat majicu, krpu ili sl. u usis(cijev od filtera). Iako to meni ne zvuci bas jednostavno izvest dokle motor pored tebe u turi ceka tren da se razleti.
 12. Ako te interesira nešto evo ti link za koje su spominjali da vec imaju više instalacija na tfsi-u pa se možeš raspitat. http://autoplin-misic.hr/ Pre malo kilometara ja radim godišnje pa ne mislim ugradjivat.
 13. Pa u Hrvatskoj je već krenila ugradnja plina sa tekućim ubrizgavanjem koje je napravljeno baš za motore sa direktnim ubrizgavanjem. Tada ne troši ništa benzina i trebalo bi bit puno bolje riješenje od ovih starijih sistema. Do prije koju godinu je u nas bilo rijetkost ali kažu da ih danas ima u većem broju.
 14. MKmarino

  Formula 1 2017 - gdje gledati?

  Mozete uzet i max tv to go i za 25 mj. i imate arenu 2 na kojem je prijenos F1. Treba vam bilo šta od t-coma ili mobilni broj ili fiksni broj ili internet, i simpa isto radi koliko znam. 25 kn je cijena bez ugovorene obveze pa ga mozete i otkazat čim prodje sezona formule.
 15. Kakva je ta sonax pasta za rad s rotacijom.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×