Dado007 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Zanima me kak se spaja Bose woofer koji se serijski ugradjivao u Audi. Navodno ima u sebi pojacalo pa me zanima da li se spaja kao i sva ostala pojacala ? I ima li tko mozda za prodat Bose woofer onaj koji ide u gepek u bok ispod tapacirunga...znaci original tvornicki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Hvala na odgovorima :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMMeK Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 koji audi? koje godiste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 koji audi? koje godiste? Ma bilo koji...to bi u Passat 2001. godina stavil ali hocu bas onak ispod tapaciruga da se ne vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 ja sam ga imao u a3 1997,bio je smjesten iza zadnjeg desnog fara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 ja sam ga imao u a3 1997,bio je smjesten iza zadnjeg desnog fara! Na takav sam i mislio, kaj ide u bok iza fara. Ne treba mi nesto da tuce da sajbe pucaju nego samo da mi malo pojaca bas. Jel zna netko kak se to spaja i jel ima netko za prodat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMMeK Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 ajde bum pogledo dal imam sta doma, mislim da imam jedan, iz a3 2001 god.. pa ti is shemu skinem za spojit... orginalni radio ili neki nadokupljen naknadno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 ajde bum pogledo dal imam sta doma, mislim da imam jedan, iz a3 2001 god.. pa ti is shemu skinem za spojit... orginalni radio ili neki nadokupljen naknadno? Alpine iDA-001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMMeK Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 do gepeka ti treba +, - imas na sasiji, i signalni kabel sa HU, znaci chinch kabel pomogucnosti sub out.. chinch ces trebati odsjeci i polemiti na konektor koji se ustekava u woofer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 do gepeka ti treba +, - imas na sasiji, i signalni kabel sa HU, znaci chinch kabel pomogucnosti sub out.. chinch ces trebati odsjeci i polemiti na konektor koji se ustekava u woofer... Znaci u biti kao i za obicno pojacalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now