filip00 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Na mjestima naplate za auto bez regi odma ide pauk po njega, a na javnim parkinzima bez naplate ide naljepnica - ovo je 100% ! i kaj bu pauk s njim? odvede da u strojarsku, nemre ga zaprimit jer nema kak, ja dodjem u strojarsku, sjednem u auto i cekam da se rampa digne? nema bas smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 i kaj bu pauk s njim? odvede da u strojarsku, nemre ga zaprimit jer nema kak, ja dodjem u strojarsku, sjednem u auto i cekam da se rampa digne? nema bas smisla Nema smisla, no sa banditićem sve ima smisla... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacko Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 To je funkcioniralo prije s tim upozorenjima al oda se organizirani kriminial na čelu s Mate Kraljevićem dosjetio da donese novi pravlnik/odredbu/zakon po hitnom postupku te tako ODMAH mogu dignuti automobil bez registracija na označenom parkiralištu (ili bilogdje) Ekipa se fino stajala u gundulicevoj na sat-dva baci rege u gepek dobi upozorenje - boli ga K ode doma.. Ja to podrzavam ali banda je sjebala sistem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacko Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Mozda je na kraju jedini lijek protiv ZG parkigna Citroen XM u service mode-u (tm by killercivic) koji sjedne na pod (lupi!) i onda nemres ni gurtne provuć ispod njega niti mu lisice stavit na kotače bez da ga potrgaš ! Lancima vezat auto za rasvjetni stup isto pali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Ja sam neki dan vidio kako pauk diže propisno parkiran auto u Klaićevoj i još je imao i rege Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacko Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Ja sam neki dan vidio kako pauk diže propisno parkiran auto u Klaićevoj i još je imao i rege Sad su počeli i po osobnoj procjeni... :lol: ''Joj gle ovaj mi se ne sviđa - dj ga digni'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Ja sam neki dan vidio kako pauk diže propisno parkiran auto u Klaićevoj i još je imao i rege Kako je to moguće? Osim ako nije slučajno neka greška u što sumnjam jer to mora odobrit policajac itd.. Osim ako ne smeta nekom glavonji iz vlade, kao npr kad tu pola moje ulice (trnjanske) dignu pauci iako su uredno parkirani samo zato jer njih 2-3 idiota dolaze na janjetinu u Trnjanku.. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Dizali su Neku Xsaru, vidio na svoje oči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Sad su počeli i po osobnoj procjeni... :lol:''Joj gle ovaj mi se ne sviđa - dj ga digni'' I to su ga iz drvoreda vadili, smetala im drveća al nije ih smelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Mozda je na kraju jedini lijek protiv ZG parkigna Citroen XM u service mode-u (tm by killercivic) koji sjedne na pod (lupi!) i onda nemres ni gurtne provuć ispod njega niti mu lisice stavit na kotače bez da ga potrgaš ! Lancima vezat auto za rasvjetni stup isto pali ovo mi je fakat palo na pamet, kroz felgu lanac i oko stupa...ali gamad bi mogla rezat lanac, iako to pravno ne bi smjeli. hm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 i kaj bu pauk s njim? odvede da u strojarsku, nemre ga zaprimit jer nema kak, ja dodjem u strojarsku, sjednem u auto i cekam da se rampa digne? nema bas smisla Još gore, otfura ga u žicu, pa se prvo raspitaj gdje ti je auto, pa onda tamo dokaži vlasništvo, pa plati sve kazne, pa plati ležarinu tamo po danu plus prijevoz, pa ti skinu zabranu i smiješ ga otpeljat ... frendu digli tak... To se izglasalo tj dana nakon sto su novinari revoloucionarno javnosti otkrili vijest o fori s tablicama u gepeku dok si u zoni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Treba njima staviti upozorenje kad ga pipnu, auto je miniran, molimo maknite se od auta... Pa ako nastavi, onda početi odbrojavanje: opasnost, detonacija za 30 sekundi opasnost, detonacija za 25 sekundi.. Itd, pa da vidim što bi ga digli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Dobro sta nitko ne koristi neke ''lijeve'' tablice dok se parkira ? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Dobro sta nitko ne koristi neke ''lijeve'' tablice dok se parkira ? lol Jel imaš koje? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Dobro sta nitko ne koristi neke ''lijeve'' tablice dok se parkira ? lol super ideja, ali otkud mi? nemam doma nikakve tablice viska...imas li makar jednu? na pm daj....jedna je dost, drugu maknem da izgleda kao da sam rejser :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now