Jump to content

Ravnanje alu felgi

Recommended Posts

Ja sam pred 2-3 godine nosio par felgi na ravnanje (jednu i na varenje) i na kraju zavrsio kod Slaveka u Svetoj Nedjelji jer sam cuo da je ekipa imala dobra iskustva... cijena je bila skoro u pola od Krune a posao je bio vrhunski odradjen sto se potvrdilo kad je vulkanizer zavrtio felgu

Kod Krune radio već hrpu puta i uvijek 10/10.

Kod Slaveka radio jednu te istu felgu 3 puta i na kraju ga odjebo odneso Kruni i sve rješeno otprve.

S felgom je bio problem da je konstantno guma gubila tlak, na oko je sve bilo ok s felgom, e sad šta je tu Slaveka toliko mucilo da sam se tri puta vraćo i na kraju odusto neznam.

Al ako nisi u stanju nešto rješit onda reci i bok, a ne da se najebavam 3 puta zbog iste stvari.

• Replies 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

a jbg, vidis, isti covjek, a razlicita iskustva... jedna felga od kolege sa audi foruma je bila vise puta razvlacena tj ravnana i pukla na dva mjesta, Slavek ju je poravnao, na mjestima navario da ima vise "mesa" i zavario pukotine i felga se normalno balansirala i vozila i jos se vozi na autu... par frendova s foruma je vozilo te felge na raznim gumama (bile su posvuduse jer su nabavljene za malu lovu) i nitko se nije pozalio da ih je bilo problem izbalansirati ili da su pustale ili da je vulkanizer imao neku negativnu kritiku pri montazi...

nemam bas nista od reklamiranja Slaveka, 2 puta vidio covjeka ali u mom slucaju sve korektno bilo...

Edited by Laki_zg

a jbg, vidis, isti covjek, a razlicita iskustva... jedna felga od kolege sa audi foruma je bila vise puta razvlacena tj ravnana i pukla na dva mjesta, Slavek ju je poravnao, na mjestima navario da ima vise "mesa" i zavario pukotine i felga se normalno balansirala i vozila i jos se vozi na autu... par frendova s foruma je vozilo te felge na raznim gumama (bile su posvuduse jer su nabavljene za malu lovu) i nitko se nije pozalio da ih je bilo problem izbalansirati ili da su pustale ili da je vulkanizer imao neku negativnu kritiku pri montazi...

nemam bas nista od reklamiranja Slaveka, 2 puta vidio covjeka ali u mom slucaju sve korektno bilo...

:thumbsup:

nemam ni ja od nijednog ništa :D

S Krunom neznam da je itko imo problem pa njega preferiram, jednom je samo frend imo problem jer se na jednoj felgi počela boja malo ljuštit al mu je to ekspresno rješeno.

Za Slaveka sa čuo i iskustva ko tvoja di je sve super, a čuo sam ih i par sličnih mojem di nikako na zelenu granu.

-takoder velik veliki + za Krunu od vise puta, prije svega super i normalan tip, vulkanizer jos bolji

(zadnje kaj je radio je vario felgu kojoj nema spasa, jedno vrijeme sam ovdje i kupovao komad, ipak odnio Kruni i napravio ju je perfektno, i to sa vanjske strane raspadnuta, dijelove nisam imao)

-puno puta bio, nikad pozalio, uvijek cu preporuciti

-Jelinic-bio jednom sa upravo slicnim ostecenjem kao iz topica, -300kn (to je po meni skupo)

*ak Kruno kaj i slucajno zajebe, sto je relativno rijetko s obzirom na kolicinu posla/felgi, ispravit ce to u najkracem mogucem roku/instant, nece proturijeciti niti se sa njim moras natezati, dokazivati and shit, ma super leek

Edited by Robiii

JA ga u petak dobio na slj. broj Kruno Bestovje 091 7240782, može biti da ima više brojeva :cool:

Ulica Prudnjaci 9 Bestovje, nije na glavnoj cesti :thumbsup:

U pravu si ja sam krivo napiso broj kad sam prepisivo iz moba :doh:

• 1 year later...

Stavio ljetne gume i vulkanizer mi pokazao jednu felgu, na oko se vidi na balansirki da felga ide u 8-icu...

Jel se da to izravnat bez lakiranja i drugih zahvata, ili je obavezno nakon ravnanja i lakiranje/plastificiranje?

Koliko vidim, opcije su mi Kruno ili Molydon.

Meni je neki u Sv. Nedjelji poravnao bez da je trebalo lakirati.

Slavek? Sa glavne ceste u Sv Nedelji (stara KA) - desno - prva ljevo uz brijeg - i kuća na desnoj strani :)

Ja i par frendova kod njag isto ravnali i nemam primjedbe na rad a ni na cijenu!

Slavek? Sa glavne ceste u Sv Nedelji (stara KA) - desno - prva ljevo uz brijeg - i kuća na desnoj strani :)

Ja i par frendova kod njag isto ravnali i nemam primjedbe na rad a ni na cijenu!

To je taj, cijena, kvaliteta i brzina, sve pristojno.

Ja nikak da odpeljam BBS-ke na ravnanje. Ovdje sam ih uzeo, a kad iso montirat gume ispalo da je jedna bila lupnuta i sad ima gore tonu utega, a druga je izgleda iz drugog seta (drukciji ET). Sljedom toga sam morao uzet distance i jednu dat tokarit da izravnam ET i stavio iza ljevo idesno. Ova sta bila lupnuta je ostala kako je.... Sad si malo kontam da bi ih iso rjesit , izravnat ovu i dat sve pjeskarit i nanovo lakirat. Ko to moze odradit, na potezu KR-ZG i kolke su cifre za to?

I dal se moze felga sa drukcijim ET-om korigirat, navarit da se prosiri srce tih 3 mm?

• 2 years later...

Da ne otvaram novu temu...

Gdje mogu dati ravnati 20 cola felge?

Zg? Karlovac?

U Ri koliko znam nema nitko da moze preko 18...

Hvala

EDIT: Felge nisu izubijane i slicno vec od normalne voznje i nasih cesta nisu 100% ravne...

Edited by Ivan_T

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...