SEGI Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 trebam svoje gewinde pregledati i reparirati:D segi: to je gotovo u jednom danu? ako da, onda dolazim dan kod vas:D dva dana je radio moje gevinde,bas ih je dobro sredio:cool: 1300kn mozes ih i skinuti sa auta i po nekom poslati ako ti je jednostavnije zbog prijevoza. btw ako imaju stelanje tvrdoce ne moze ih reparirati;)
Outlaw Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Neznam jeste vi bili kod istog lika, ali ja sam dobio preporuku od par njih i otisao tamo i bilo je odlicno napravljeno jedino treba malo vise covjeku objasnit sta hoces. Dominik to je reparacija serijale ne neke tvoje izmisljotine tj. pogle sta je covjek pitao sta mu treba. Radi se o nekoliko swifteva, koji su izdrzali 10k-20k km brda sa tim amortizerima do totalke, to je po meni isto kao i 50 kkm normalne voznje. Sto se tice turnseka, ima i tamo ljudi da su nezadovoljni, nasao sam par njih na slo forumu dok sam pratio honde. Ovo http://www.atmauto.net/amortizeri.htm Ja sam isto isao preko preporuke jer je kao slagao swiftove ovo ono (Sopicev) i ono banana. 3 puta znaci sve skupa propisali odmah, lupali, naplatio mi montazu kod reklamacije, stavio mi uzu stabiljku nego sto treba i tako to... A kasnije sam cuo da nije slagao ovjes Sopicu nego mu je samo reparirao jednom amortizer i to isto kita bila. No ja kakve sam jebene srece s majstorima da odem najboljem na svijetu vjerojatno bi bio prvi kojeg je zajebo :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now